Radne uniforme – izrada i dizajn – 28.07.2010

Radne uniforme – izrada i dizajn – 28.07.2010

Kada kažemo radne uniforme, pomislimo na automehaničara koji nam servisira automobil ili, u najboljem slučaju, na bankarske službenice kojima su kostimi pod konac. Ako nastavimo da razmišljamo, zapitaćemo se, na kraju, zašto uvek pokušavaju da nas stave u kalup. To će Vas pitati i Vaši radnici. Dobro, zašto uniformišemo radnike? Može li uniforma da posluži i kao reklama?!

Izrada radnih uniformi, VirtualniGrad

 

Radne uniforme

Radne uniforme su tu, pre svega, zbog samih radnika. To je profesionalna odeća, odnosno odeća koja je kreirana tačno prema potrebama njihovog posla. Ukoliko se radna uniforma nosi preko odeće, koju radnik već ima na sebi, njena funkcija je da zaštiti njegovu ličnu odeću od prljanja, cepanja ili habanja. Ukoliko su uniforme za radnike u funkciji odeće, onda je obavezno prilagođavanje materijala i dizajna potrebama posla. Na primer, konobari i konobarice imaju takav posao koji zahteva mnogo kretanja, provlačenja između stolova i manuelne spretnosti. Sigurno im, a posebno preko leta, neće biti najprijatnije da im telo obavija materijal neprijatan za kožu ili kroj koji ograničava kretanje.

Materijali moraju da budu prilagođeni potrebama radnog mesta. Naravno da će zimi radne košuljepantalone ili suknje biti drugačije, odnosno da će se kreirati tako da čuvaju toplotu, a dozvoljavaju koži da diše.

Ženske i muške radne uniforme su kreirane i zbog nas. Kada bismo u hipermarketu svi zajedno bili ležerno i opušteno obučeni i ni po čemu se ne bismo razlikovali. Kako bismo znali kome da se obratimo za informaciju o tome gde se nalazi neki proizvod?

Radne uniforme, VirtualniGrad

 

Dizajn radnih uniformi

Mnogi kafići i klubovi, poznati brendovi i institucije rešili su problem angažovanjem stručnjaka iz ove oblasti. Brza i kvalitetna izrada radnih uniformi, koje izgledaju baš onako kako ste zamislili, je do sada možda bila misaona imenica, ali Monarh je unapredio i ubrzao sve korake do dobijanja radne uniforme za zaposlene.

Vaše je samo da kažete za koju delatnost Vam je potrebna profesionalna odeća i Monarh će da uradi kompletan dizajn radnih uniformi. U slučaju da imate svoje ideje, onda ćete dobiti upravo ono što ste tražili.

Kompjuterski program za 3D modelovanje obezbeđuje klijentima stalan uvid u tok proizvodnje i zahtev za promenama koje se automatski izvršavaju.

Osim što služi kao radna odeća, sa izvezenim logoom kafića, kluba, firme, postaje i odlična reklama, jer ovakve odevne predmete modernog dizajna i savršenih linija, Vaši radnici mogu da nose i kao klasičan outfit.

Radne uniforme, dizajn i izrada dostupne su u Monarhu.

Sajt : http://monarhuniforme.rs/