Radiotalasni lifting za kožu lica – Sensi Skin Studio za negu lepote Novi Sad

Radiotalasni lifting za kožu lica – Sensi Skin Studio za negu lepote Novi Sad

Na proces starenja kože utiču mnogi faktori od genetike do faktora iz spoljašnje sredine.Niko nije pošteđen ovog procesa a vreme kada će proces starenja početi da se razlikuje zavisi od osobe do osobe.Proces starenja se ne može zaustaviti, ali se svakako može usporiti primenom brojnih kvalitetnih tretmana među kojima je i radiotalasni lifting za kožu lica.

Radiotalasni lifting lica je tretman koji danas važi za najpopularniji nehirurški tretman, čime se poboljšava izgled i zategnutost kože.Ovaj tretman sa višestrukim efektom možete uraditi u kozmetičkom salonu za negu lepote Sensi Skin u Novom Sadu zakažite tretman na kontakt telefon: 065/3338338.

Sajt: http://www.sensiskinstudio.com/index.html

Radiotalasni lifting lica

Šta je radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting je potpuno neinvazivan, nehirurški lifting lica.Služi za zatezanje opuštene kože i uklanjanja bora, a postupak je jednostavan, bezbolan i potpuno bezbedan.

Kako deluju radiotalasi na kožu?

Prisustvo kolagena i elastina u koži vremenom se smanjuje te posle 25. godine, njihovo prisustvo je manje. Koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore.Radiotalasni lifting lica koristi energiju radio talasa za zagrevanje tkiva i stimulisanje proizvodnje kolagena u donjim slojevima kože. Na taj način smanjuje pojavu finih linija i opuštene kože. Ovom tehnikom se postiže stvaranje novog kolagena i elastina.

Kako se izvodi radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting lica je bezbedan, bezbolan i nehirurški lifting lica. Usled emisije visokofrekventnih radiotalasa dolazi do povećanja temperature u središnjem sloju kože-dermu.Tačnije, toplota se ne prenosi na tkivo uređajem nego se praktično proizvodi pod kožom odnosno tkivo se zagreva na visoku temperaturu bez površinskih opekotina. Kako su u dermu prisutna kolagena i elastična vlakna, cilj ove terapije je da se poveća sinteza ovih vlakana, ojača mreža i ubrzaju biohemijski i metabolički procesi u koži.

Efekti su vidljivi nakon prvog tretmana jer dolazi do kontrakcije starih kolagenih vlakana i već nakon prvog tretmana imamo vidjiv efekat.

Kome je namenjen radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting je namenjen osobama koje žele efekat liftinga a obavlja se preventivno od 25.godine zbog sprečavanja prevremenog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože.

Tretman je pogodan za lice i telo, bore oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, bore oko vrata. Može da se tretira opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena.