Protection folija – Zaštitna folija – Korać R doo lepljive trake

Protection folija – Zaštitna folija – Korać R doo lepljive trake

U svom raznovrsnom i širokom proizodnom programu firma Korać doo iz Novog Sada, svojim potrošačima nudi protection folijezaštitne folije.

Više o proizvodnom programu firme Korać R doo lepljive trake možete saznati putem telefona 021 44 58 84, 021 44 57 21, 021 44 57 22, Rumenački put 95a Novi Sad.

Sajt: http://www.koracr.co.rs/proizvodni-program/strec-folija.html

Protection folija

Folija sa nanosom lepka protection folijazaštitna folija po želji kupca radimo sa raznim širinama. Radimo sa štampom logotipa firme ili bez štampe. Lepak koji se nalazi na foliji, prilagođen je tako da se prilikom skidanja folije u potpunosti ukloni sa materijala.

Primena zaštitne folije

Primena zaštitne folije je široka, njena namena je raznolika te se uglavnom koristi za zaštitu PVC i AL stolarije, za stakla i prilikom izrade panela za izgradnju hala, aluminijumskih panela, lakirerskoj industriji.

Primena u PVC i AL stolariji nanosi se kako bi se osigurala vrata, prozori, svetlarnici, prilikom prenosa i same montaže. Zaštitna folija je sama po sebi UV otporna i ostaje na materijalu dok je on izložen spoljnim uticajima kao što je: sunce, kiša, vetar, zima.

Protection folija koristi se i pri zaštiti stakla koja se transportuju jer se ne sme dozvoliti da se prilikom ugradnje i transporta staklo slučajno negde ošteti.

U lakirerskoj industriji najviše se koristi prilikom farbanja automobila i nekih većih predmeta.