Prodao imaginarnog prijatelja na eBay

Prodao imaginarnog prijatelja na eBay

Znate se ceo život, delili ste dobro i zlo, družili se, pričali, slušali muziku, poveravali se jedan drugom… A onda, jednostavno uvideli ste da to više nije to i da je vreme da se posvetite poslu, a on je i dalje tu. Da ne bi tugovao u usamljenosti u koju ste ga ostavili svog imaginarnog prijatelja možete da na svetskoj tržnici, recimo eBay, ponudite na prodaju. Naći će se neka srodna duša sa kojom će nastaviti da ide na pecanje, trči, kupa se, priča viceve…

Prodajni oglas na eBay je glasio:

Moj imaginarni prijatelj postaje star za mene. Imam 27 godina i nekako mislim da sam ga prerastao. On je jako ljubazan. Zajedno sa njim dobićete i spisak stvari koje voli i ne voli, njegove omiljene predmete i njegov portret koji je sam fotografisao.

Prodavač koji sebe zove thewildandcrazyol dobio je više od dvadeset pitanja o imaginarnom prijatelju od potencijalnih kupaca.

Najčešća pitanja zaintersovanih kupaca imaginarnog prijatelja:

Kupac 1: Nameravam ponuditi cenu za imaginarnog prijatelja, ali interesuje me, ako ponudim najviše novca od svih i kupim imaginarnog prijatelja, kako ću znati je li on zaista došao kod mene kući? Samo ne želim da me neko prevari. Nadam se da razumete.
Prodavac: Da, razumem. John-a ću vam umotati i poslati u koverti zajedno sa spiskom stvari koje voli i ne voli, njegovim omiljenim predmetima i autoportretom.

Kupac 2: Poslednji put kada sam kupio nečijeg imaginarnog prijatelja nisam bio zadovoljan. Naše prijateljstvo nije funkcionisalo, zapravo, on uopšte nije hteo razgovarati sa mnom. Možete li mi osigurati da Jon neće biti takav?
Prodavac: Na ovo pitanje bolje da Vam John sam odgovori.
John: Da, ja ću biti drugačiji. Volim stvarati nova prijateljstva i toliko ću pričati sa Vama da ću Vam možda i dosaditi.

Kupac 3: Ako se ne budemo slagali, mogu li ga vratiti?
Prodavac: Žao mi je, ali nema povraćaja. Jedino što mogu uraditi jeste poslati Vam novog prijatelja, ako ovim ne budete zadovoljni.
Kupac 4: Prilično sam muzikalan, da li John svira gitaru?
Prodavac: Da zapravo, on je profesionalni muzičar i evo upravo kaže da bi zaista voleo svirati sa Vama.

Kupac 5: Ima li John devojku?
Prodavac: Trenutno nema nikoga. Ranije je imao mnogo devojaka, bio je pravi zavodnik, ali je izrastao iz te faze i sada se želi skrasiti u lepoj i stabilnoj vezi.

Čovek iz Newporta je za svog bivšeg prijatelja John-a dobio 3.093 dolara. Poštarina je plaćena.

Pogledajte i druge članke na portalu VirtualniGrad, u odeljku Aktuelnosti.