Prodaja zavesa

Prodaja zavesa

Šta je to što kutku za stanovanje daje završnu reč? Ono što ostavlja lični pečat nakon što se nabave nameštaj i tehnički uređaji? Zavese, koje uokviruju svaku prostoriju stana, najbolje mogu da dočaraju atmosferu koju ste zamislili. Salon zavesa Firange pružiće Vam pravo bogatstvo modela, vrsta, materijala, dezena… Postignite upečatljiv efekat pravim izborom zavese, tapete i mebl štofa. Prodaja zavesa nikad nije bila lepša, a izbor veći. Zaronite i vi u svet neverovatnih materijala i dezena.

Prodaja zavesa, Novi Sad

 

Zavese za prozore danas pružaju mnogo više od zaklona od svetlosti i tuđih pogleda. Kada se adekvatno odaberu zavese za stan koje odgovaraju prostoriji, one joj daju dubinu, konačan izgled i emociju. U zavisnosti da li su Vam potrebne zavese za sobe (dečiju, spavaću, dnevnu) ili zavese za kuhinju, da li želite da postignete vedri porodični ambijent, punu živopisnih boja, ili ste ljubitelj rafinirane svedenosti, ovde ćete dobiti najbolje ideje i predloge.

Ovde Vas čeka preko 20. 000 uzoraka zavesa iz Španije, Slovenije, Belgije i Nemačke. Kvalitetne, savršeno dizajnirane, ove zavese poseduju i sertifikat o nezapaljivosti.

Zavese za stan

 

Prodaja zavesa, ali i drugih elemenata spram njih – Firange

Kako biste od svog doma napravili nešto zaista posebno, u Firangama preporučuju kombinovanje ili čak isti dizajn zavesa, tapeta i mebl štofa. Da biste tačno znali šta će Vašem stanu odgovarati, ekipa iz salona će Vas posetiti sa uzorcima. Nakon što se obavi odabir i prodaja zavesa, merenje, šivenje i montaža su njihov deo posla.

Pored fantastičnih zavesa, tu su i praktični sistemi za zavesegarnišnemebl štofoviparketi i podovi i tapete. Za svaki proizvod dobićete objašnjenje i savet.

Uredite stan na originalan način, uz zavese iz salona zavesa Firange. 

Ovaj salon zavesa je dugogodišnji član Privrede Virtualnog grada, pa detaljnije informacije o salonu možete pronaći na prezantaciji – Firange.