Prodaja i otkup bakra – Maneks doo

Prodaja i otkup bakra – Maneks doo

Nebrojane su delatnosti koje imaju potrebu za nabavkom obojenih metala. Ukoliko ste i vi među njima, moguće je da ste do sada imali muke da nađete baš ono što vam treba.Sigurnost, velik i raznovrstan izbor na lageru, nesumnjiv i potvrđen kvalitet proizvoda, striktno poštovanje rokova, spremnost da se klijentu izađe u susret, pogodnosti u plaćanju… Šta god da nabavljate za svoj posao, ove karakteristike su Vam od izuzetne važnosti.

Mi Vam predlažemo firmu Maneks doo prodaja i otkup bakra u kojoj ćete pronaći baš onaj proizvod koji je potreban za vašu delatnost. I ne samo da je Maneks-ova ponuda bogata i raznovrsna, već u asortimanu imaju i sve potrebne dimenzije.

Nalazimo se u Novom Sadu, Ljubice Ravasi 1, kontakt telefon: 021 65 00 259, 021 67 74 470.

Sajt: https://www.maneks.rs/

Prodaja i otkup bakra

U preduzeću Maneks doo prodaja i otkup bakra nalazi se sve na jednom mestu, sve vrste i sve dimenzije bakarne lak žice, renomiranih proizvođača, gde možete stalno dopunjavati svoje zalihe. Kada je u pitanju obojena metalurgija, i tu je ponuda kompletna. U prodaji pored bakarne žice, ovde se mogu nabaviti i bakarni i mesingani limovi, šine i šipke, bakarne cevi i katode i ostali proizvođači.

Pored široke palete proizvoda, Maneks doo prodaja i otkup bakra karakteriše i niz ostalih prednosti. Možete uvek biti sigurni da ćete dobiti to što vam treba – na lageru uvek ima robe, a ako tog momenta nestane, nabavljaju je u najkraćem mogućem roku.

Robu koju prodajemo je kvalitetna, različitih, proverenih domaćih i stranih proizvođača.