Pripremite svoje lice za tople letnje dane

Pripremite svoje lice za tople letnje dane

Leto je idealno vreme da zakažete klasičan tretman lica, pogotovo ukoliko planirate da idete na letovanje. Izlaganje lica sunčevim zracima, kupanje u slanoj morskoj ili hlorizovanoj bazenskoj vodi, mogu da dovedu do upale sitnih akni i mitesera na neočišćenom licu. Vaše lice biće spremno za sunčanje i kupanje, tek kada obavite čišćenje lica kod kozmetičara, uz adekvatan tretman za Vaš tip kože.

Nega lica

Klasičan ili higijenski tretman lica

Klasičan ili higijenski tretman lica je osnovni tretman koji se primenjuje za svaki tip kože lica. On podrazumeva niz postupaka kojima se vrši dubinsko čišćenje kože procesom komedoekspresije.

Ukoliko je Vaša koža masna koža, sklona aknama ona se mora adekvatno očistiti  i smiriti, pre nego što se prepustite čarima leta. S druge strane suva koža se, nakon čišćenja, mora hidrirati. Čak iako je vaša koža normalna, ona mora da diše, a zapušene pore to onemogućavaju. Klasičan tretman lica prija svakom tipu kože, priprema lice na letnje vrućine i doprinosi Vašoj lepoti više od bilo koje kozmetike ili šminke.

Zakažite klasičan – higijenski tretman lica u Sensi Skin – kozmetički salon i studio za negu lepote u Novom Sadu  gde možete uraditi kompletne kozmetičke usluge. U salonu ljubazno će vas primiti i posavetovati kako da se pripremite za tople letnje dane. Na jednom mestu možete uraditi tetman lica i tela, kao negu ruku i nogu.

Brojeve telefona kao i zakazivanje kozmetičkih tretmana možete pogledati na onlajn stranici Sensi Skin – kozmetički salon i studio za negu lepote u Novom Sadu 

Sajt:http://www.sensiskinstudio.com/