Priprema i nega kože u proleće – Sensi Skin Studio za negu lepote

Priprema i nega kože u proleće – Sensi Skin Studio za negu lepote

Hladan i suv vazduh tokom zime može ostaviti traga na našoj koži ako ne vodimo kvalitetnu brigu o njoj. Lepi i sunčani dani su pred nama, a kako bi se najbolje pripremili za proleće i kratke rukave, potrebna je adekvatna nega kože.

Nega kože u proleće je pravo vreme da joj povratimo stari sjaj i pomognemo joj u njenoj odbrani od novih štetnih uticaja. U proleće sve se menja i budi, tako i mi imamo jaču potrebu da blistamo, i da nam koža deluje svežije i sjajnije.

Neka vaša koža tokom proleća bude u punom sjaju i već sada zakažite tretmane za negu kože u kozmetičkom salonu Sensi Skin u Novom Sadu. Kontakt telefon:065 33 38 338, Vojvode Bojovića  5A Novi Sad.

Nega koze Sensi Skin Studio

Šta sve treba da uradimo kako bismo osigurali lep izgled kože i spremno dočekali proleće.

Piling kože lica

Piling kože lica potreban je da bi se uklonile odumrle stanice i očistio površinski sloj kože. Blagi piling biće sasvim dovoljan da vas osveži, otvori pore i skine sloj mrtvih ćelija koji se nakupio tokom zime.

Lagana hidratantna krema

Lagana hidratantna krema neka bude deo vaše prolećne rutine za negu kože, kako bi ona bila zdrava i hidrirana.

Krema sa zaštitnim faktorom

Krema sa zaštitnim faktorom nije namenjena samo za boravak na plaži. Ona je obavezna čak i po oblačnim danima kako bismo zaštitili kožu od oštećenja od sunca.

Čišćenje kože

Čišćenje kože na kraju svakoga dana ključno je za zdravu i lepu kožu.