Prevođenje na engleski i sa engleskog

Prevođenje na engleski i sa engleskog

Vašoj kompaniji je potrebno precizno, ali brzo prevođenje na engleski jezik, kao i prevođenje sa engleskog jezika na srpski? Samo dovoljno kvalitetni prevodioci za engleski jezik uštedeće vaše vreme, a time i novac i samo takvima možete mirno poveriti ove zadatke važne za vaše poslovanje. Ukoliko su vam potrebni prevodioci u Novom Sadu, odaberite agenciju sa vrsnim referencama i iskustvom prevođenja iz različitih oblasti, a to je prevodilačka agencija Haisent.

Prevođenje na engleski jezik, Novi Sad

Agencija za prevođenje Haisent, Novi Sad, pruža usluge prevoda na engleski jezik, kao i sa engleskog na srpski jezik. Njihov tim prevodilaca vam stoji na raspolaganju za sve vaše potrebe za prevodom. Tim ove agencije može da se pohvali bogatim iskustvom koje je stekao baveći se ovim poslom više od 10 godina.

Ttim prevodilačke agencije Haisent je izuzetno profesionalan i spreman da odgovori na nove izazove sa kojima se suoči, a sami prevodioci se uvek apsolutno posvete zadatku koji im je dat i uvek daju sve od sebe da urade posao tako da klijent bude 100% zadovoljan.

Oblasti prevođenja – Prevođenje na engleski i sa engleskog

Tim agencije za prevođenje Haisent nudi usluge prevođenja u oba smera iz raznih oblasti: medicine, farmacije, ekonomije, prava, finansija, bankarstva, zakonske regulative, zaštite na radu, kozmetike, sporta, kao i prevode naučnih radova iz ovih oblasti. Takođe, obavlja usluge prevođenja transkripta emisija, i prevoda novinskih članaka, prevode izjava, diploma, odluka, izvoda, uverenja

Prevodioci agencije Haisent su radili za najveće kompanije i institucije u Srbiji. Imaju iskustvo u raličitim oblastima  ekonomija, pravo, medicina, politika, energetika itd.
.

Prednosti ove prevodilačke agencije 

Agencija Haisent svojim klijentima nudi sledeće:

  • izuzetno brzo prevođenje tekstova
  • tačne i precizne prevode
  • veoma pristupačne cene prevođenja
  • prevodioce sa dugogodišnjim iskustvom

Ove osobine koje karakterišu rad agencije Haisent garantuju zadovoljstvo klijenata agencije, koji se uvek odluče da ih ponovo angažuju.

Cene – prevođenje na engleski i sa engleskog

Cene prevođenja – u oba smera – zavise od obima naručenog posla, ali su, u odnosu na kvalitet, izuzetno pristupačne i prilagođene trenutnoj situaciji na tržištu. Cene prevodilačkih usluga se formiraju na osnovu sledećih kriterijuma:

  • broj strana teksta (ovo podrazumeva 1800 slovnih mesta sa razmacima)
  • vrsta teksta
  • rok isporuke

Uz Haisent možete da budete sigurni da ćete dobiti upravo ono što vam treba, i bićete izuzetno zadovoljni pruženom uslugom.

Kontakte ove agencije, kao i sjajne reference, pogledajte na onlajn prezentaciji Prevodilačka agencija Haisent Novi Sad.