Prenoćište u Novom Sadu – Fontana u srcu grada

Prenoćište u Novom Sadu – Fontana u srcu grada

Prenoćište Fontana, poznato po restoranu koji zajedno sa smeštajem čini celinu ugostiteljstva. Nalazi se u samom centru Novog Sada.  Predstavlja idealno mesto za noćenje onima koji vole da su u žiži zbivanja.  Maksimalna udobnost i komoditet učiniće Vaš vikend u Novom Sadu savršenim. Ukoliko ostanete duže, ovaj apartmanski smeštaj pružiće Vam toplinu i udobnost doma. Prenoćište u Novom Sadu više nije nemoguća mislija – Fontana zadovoljava sve kriterijume.

Prenoćište u centru Novog Sada, VirtualniGrad

 

Svima koji rado dolaze u Novi Sad biće po meri dvokrevetne sobe ili sobe sa francuskim ležajem. One su kompletno opremljene modernim nameštajem, mini barom, TV-om i klimom. Prostrane, prijatne i svetle sobe, pravi su kutak za odmor i akumulaciju pozitivne energije, baš kao i grad-domaćin!

Ukoliko dođete u prenoćište, nemate obavezu da se hranite u restoranu, ali je to svakako praktična mogućnost. Jer, restoran Fontana nadaleko je čuven po specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, prelepom ambijentu i ugodnoj atmosferi. Nema greške ukoliko odlučite da se Vaši doručak, ručak i večera odvijaju baš ovde.

Tražite prenoćište u Novom Sadu? Šta kažete na centar grada?

Lokacija prenoćišta će Vas posebno oduševiti, jer se smeštaj i restoran nalaze u starom jezgru grada, koje odiše nekim prohujalim vremenima. Od ove znamenite ulice i centra Novog Sada, za čas stižete i u sve ostale delove grada. Obzirom da restoran – prenoćište ima sopstveni parking sa garažom, možete biti potpuno bezbrižni.

Za užitak u specijalitetima i lagodno noćenje,  u najlepšem delu grada postoji Fontana –  prenoćište u Novom Sadu.

Više informacija na zvaničnoj prezentaciji VirtualnogGrada.