Predstavljamo vam Sky Club rođendaonica i igraonica

Predstavljamo vam Sky Club rođendaonica i igraonica

U našem gradu uspešnih privrednika nalazi se jedna sjajna rođendaonica, gde se mališani predivno mogu provesti. Radujemo se ulasku u drugu godinu saradnje sa  Sky Club rođendaonica i igraonica u Novom Sadu.

Sky Club rođendaonica i igraonica u Novom Sadu namenjena je za proslavu dečijih rođendana uzrasta od 0 – 14 godina. Raspolaže sa tri odvojene rođendaonice, od koje se dve nalaze u Ticianovoj ulici (Sky Club 1, Sky Club 2) na Telepu i nova treća Sky Gaming Centar, na Bulevaru Patrijarha Pavla 121.


Proslava dečijih rođendana – Sky Club 1 i Sky Club 2

Igraonica i rođendaonica Sky Club mališanima nudi sjajnu zabavu. Sky Club 1 i 2 poznati su po vrlo zanimljivom programu, osmišljenom od strane animatora sa dugogodišnjim iskustvom.

Da bi rođendani za decu bili što interesantniji tu su i odlične predstave za decu. Posebno iznenađenje čine maskirani crtani junaci koji svrate na rođendan kao gosti.

Da bi kompletan ugođaj bio još lepši, rođendaonica poseduje preko 60 Diznijevih kostima za mališane. Dok prate predstavu i sami se uživljavaju u uloge Diznijevih princeza, Spajdermena, Mikija, Betmena, Sunđer Boba, kauboja, veštica i durgih likova iz popularnih crtanih filmova.


Sky Gaming Centar – PC igraonica i rođendaonica za tinejdžere

Sky Gaming Centar igraonica i rođendaonica namenjena je za stariju decu i tinejdžere.

Svoje slobodno vreme mogu prekratiti u druženju sa vršnjacima uz:

  • PC računare

  • stoni fudbal

  • bilijar

  • pikado

  • Nintendo Wii

  • najnovije igrice PS4

Program se organizuje u dogovoru sa slavljenikom, a na rapolagnju je puno načina zabave, karaoke, đuskanje, druženje sa vršnjacima. Prostor je uređen po ukusu dece jer je važno da se oni prijatno osećaju.
Sky Gaming Centar rođendaonica i igraonica dok čekaju svoje mališane raspolaže i prostorom za roditelje.

Draga deco, uživajte u čarima ove sjajne rođendaonice i prepustite se najlepšim trenucima vašeg detinjstva! Očekujemo vas na druženju!

Vaša rođendaonica i igraonica Sky Club 1, Sky Club 2 i Sky Gaming Centar PC igraonica i rođendaonica za tinejdžere

                                                                                                                                                                              Sajt: http://www.skyclub.rs/