Predstavljamo Vam novi VirtualniGrad

Predstavljamo Vam novi VirtualniGrad

Dragi naši prijatelji, Članovi privrede i posetioci vašeg i našeg grada,

Kako se približava drugoj deceniji svog postojanja, nekada prvi privredni adresar na internetu u Srbiji, a danas sinonim za uspešno preduzetništvo, VirtualniGrad imao je obavezu da ponovo postavi  najviše standarde modernog oglašavanja na internet tržištu u Srbiji.

Nakon dugih i temeljnih priprema i radova, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi VirtualniGrad – lepši, bolji, pregledniji, moderno dizajniran, drugačiji od drugih i funkcionalniji u svakom pogledu!

Tokom proteklih gotovo 17 godina postojanja VirtualniGrad je bio mesto na kome smo Vas informisali o aktuelnim dešavanjima, prezentovali aktivnosti naše privrede, postavljali brojne korisne sadržaje, ali pre svega uspostavili tržište i kanal komunikacije između više hiljada preduzetnika i desetine miliona korisnika – posetilaca našeg portala!

Sve to i još mnogo više želimo da Vam pružimo putem novog portala.  Veći stepen interaktivnosti, integrisane socijalne mreže poput  Facebooka, Instagrama, Twittera, i ostalih relevantnih društvenih  mreža, mogućnost ostavljanja komentara i diskusija, navigacija  korisnika do Vaše adrese, Google street view mapa, prezentovanje  kroz više menija prezentacije firmi, samo su neke od novih funkcija  koju Vam uz redizajniran sajt i brojne dodatne sadržaje nudimo.

Trudićemo se da kroz kvalitetne tekstove obuhvatimo što veći spektar tema koje su interesantne i privrednicima, ali i korisnicima  portala u Srbiji, kako kroz stručne tekstove tako prvenstveno prenošenjem naših i Vaših autentičnih poslovnih iskustava.

Želimo da Vas obavestimo da je ovo samo prva faza razvoja novog VirtualnogGrada, u drugoj fazi koja se priprema napravićemo veliki zaokret u načinu promovisanja u Srbiji, o tome ćemo Vas detaljnije obavestiti u narednom periodu!

Ali pre svega, pozivamo Vas da iskoristite sve mogućnosti novog  portala da nam prenesete svoja iskustva, svoja razmišljanja, svoje ideje. Portal će se razvijati i dopunjavati u skladu sa vašim potrebama i interesovanjima.

Dobro nam došli!