Praznična akcija – Hotel Ile De France

Praznična akcija – Hotel Ile De France

Želite hotelski smeštaj u Novom Sadu, koji će biri raskošan, udoban i ekskluzivno opremljen, a da za njega ne morate da izdvojite veliku sumu novca? I to je moguće. Hotel Ile De France, koji se nalazi na odličnoj lokaciji, gde Vam je sve što Vam može zatrebati na dohvat ruke, i od kojeg ćete lako i brzo stići do svih znamenitih mesta u vojvođanskoj prestonici, može biti Vaše prelepo i toplo utočište u prazničnim danima, zahvaljujući sjajnoj akciji sniženja.

Hotel Ile De France

 

Naime, dovoljno je da se sa nekim vrlo dragim spakujete i krenete put srpske Atine, a noćenje za vas dvoje će vam biti naplaćeno samo za jednu osobu, i to sve do 10. januara 2010. godine. Dakle, jedno od Vas dvoje dobija gratis boravak u hotelu!

Hotel Ile De France pruža čaroliju

Uživaćete u prelepo okićenom gradu koji zrači prazničnom atmosferom. U koji god gradski kutak da zađete u ovo doba godine, naići ćete na čaroliju. Dobro raspoloženi ljudi na ulicama i vesela omladina po kafeima, pabovima i restoranima… Široki osvetljeni bulevari i romantičan kej, koji uvek mame da krenete u prijatnu šetnju… Sve zajedno – ostaviće vas bez daha. Ukoliko dođete za vreme Božića, osetićete duh starih vremena, posetiti prelepe crkve, a zatim sa prijateljima popiti kuvano vino.

A kada se od zabave umorite, čekaće Vas apartmani hotelske sobe u baroknom stilu, u kojima ćete provesti ugodne trenutke odmora i opuštanja, i sanjati najlepše snove. Dakle, Ile De France nije samo prenoćište, već mesto na kojem se prikuplja energija za celu predstojeću godinu. To je baš ono što Vam sada treba. I to za Vas dvoje, po ceni za jedno!

Požurite, da biste iskoristili ovaj nesvakidašnji popust! Uhvatite čaroliju i provedite praznike u Novom Sadu, jer Vam to omogućava hotel Ile De France.

Više informacija o hotelu pogledajte na prezentaciji VirtualnogGrada.