Porodični lekar opšte medicine – Poliklinika Uromedica

Porodični lekar opšte medicine – Poliklinika Uromedica

Svakom od nas ponekad je potrebna pomoć lekara opšte prakse. Ako niste u mogućnosti da dođete u ordinaciju, porodični lekar doćiće kod vas na vašu adresu i pružiti vam adekvatnu pomoć i negu.

Naš lekar opšte prakseporodični lekar u ordinaciji opšte medicine poliklinike Uromedica, spreman je da se postara za vaše zdravlje u kućnim uslovima. Zakažite pregled na kontakt telefon poliklinike 021 26 11 188

Terapija bola 2

Porodični lekar – lekar opšte medicine

Lekar koji prati zdravstveno stanje svakog člana vaše porodice bez obzira na pol i godine starosti je porodični lekar –  lekar opšte medicine.

Naš lekar opšte prakse u poliklinici Uromedica, pomoćiće vam u trenucima kada se pojave iznenadni simptomi gripa, nagli bol u leđima, kada vam je potrebna pomoć u davanju injekcione terapije, merenju krvnog pritiska i pulsa i drugim simptomima bolesti. Poslednja stvar koju želite tada da uradite jeste da tražite odgovarajućeg lekara koji vam može pomoći, već želite nekog kome verujete i ko vas poznaje.

Porodični lekar prati vaše zdravstveno stanje

Naš lekar opšte prakse koji dolazi kod vas i leči vas u toplini vašeg doma, upoznaje se vama i vašom porodicm, prati istoriju bolesti vašu i vaše porodice, te vam na osnovu toga može prepisati određenu terapiju koja će za vas biti najbolja.

Bez obzira koje tegobe imate na vaš poziv spremni smo da dođemo na vašu kućnu adresu i pružimo vam potrebnu zdravstvenu pomoć i negu. Naš lekar daće vam pomoć u rešavanju najčešćih zdravstvenih problema, i ako je potrebno specijalističko lečenje uputiće vas kod odgovarajućeg specijaliste. Svaki specijalista dolazi u kućne posete.

Kada god vam je potrebna lekarska pomoć potražite nas, jer ordinacija opšte medicine Poliklinika Uromedica je pravi izbor za vas i vašu porodicu!