Inovacije i popusti rođendaonice Tri 4 sad

Inovacije i popusti rođendaonice Tri 4 sad

Vaša omiljena rođendaonica Tri 4 sad, Novi Sad pripremila je puno lepih iznenađenja za najmlađe. A roditelje je rešila da obraduje finansijskim olakšicama! U velikom prostoru rođendaonice koji odiše radošću, mališane sada čekaju dve inovacije – mini teren za fudbal konzola Xbox Kinect! A mame i tate biće počašćene sa čak 1000 dinara uštede!

Popusti, rođendaonice Novi Sad

Poklon za roditelje – 1000 dinara

Novembar je mesec kada je dečija igraonica i rođendaonica Tri 4 sad proslavlja svoj rođendan, zato vas časti i odobrava 1000 dinara popusta na sve preostale termine u novembru! Svakoj porodici ovakvi popusti na rođendane predstavljaju lepu uštedu, te nezaboravna žurka vašeg deteta može što pre da se osmišljava!

Nove igrarije za najmlađe

Dok ne dočekamo prve prolećne dane i rođendance u prelepim dvorištima ove rođendaonice, nema razloga da se deca ne bave sportom i unutra. U zatvorenom delu sada postoji novi mini teren za fudbal, ograđen mrežom, te ekipa koja uživa u igrama sa loptom ima svoj kutak za uživanje!

Inovacije rođendaonice Tri 4 sad, Novi Sad

Malo stariji drugari su već oduševljeni novom konzolom Xbox Kinect, koja je jedna od noviteta ove popularne novosadske rođendaonice. Xbox Kinect je nova igrica koju deca obožavaju! Reaguje na pokrete igrača preko senzora na kinect kameri,te za igricu nije potreban džojstik. Uvođenjem ove igrice data je zanimacija i nešto starijim drugarima,koji su možda prerasli provlačenje kroz lavirint i zabavne igre sa animatorima,kako bi i njima trenuci provedeni u rođendaonici ostali u lepom sećanju.

Školica sporta

U rođendaonici uskoro počinje sportska školica za mališane od 3 do 6 godina, a vodiće je diplomirani kineziterapeut. Vežbice će biti posebno usmerene na korektivnu gimnastiku, zdravstveno vaspitanje i antropometrijske mere.

Sve detalje o samoj rođendaonici, kao i kontakt podatke, pronađite na onlajn prezentaciji Dečija igraonica i rođendaonica Tri 4 sad Novi Sad.