Popust na stomatološke usluge

Popust na stomatološke usluge

Niste baš uvek raspoloženi za osmeh, te vam lice deluje ozbiljno. Razlozi za to mogu biti različiti. Ali, trebalo bi da tragamo za onima koji vraćaju osmeh na našem licu. Povratite izgubljeni osmeh, vratite sebi samopouzdanje, i budite sigurni da imate osmeh koji privlači.

Stomatološka ordinacija Marta Hess daje sjajan popust od 20% na ultrazvučno uklanjanje zubnog kamenca sa poliranjem i profesionalno izbeljivanje zuba.

Beljenje zuba

Ultrazvučno uklanjanje zubnog kamenca sa poliranjem

Redovnim uklanjanjem zubnog kamenca i mekih naslaga sprečićete nastanak parodontopatije. Ova bolest danas se slobodno može nazvati bolest današnjice, jer je ima veliki broj ljudi. Nelečena parodontopatija dovodi do povlačenja desni, ispadanja zuba, neprijatnog zadaha i mnogih drugih bolesti.

Redovna oralna higijena i svakodnevno pranje zuba nije dovoljan preduslov da bi izbegli probleme sa zubima. Zato bi povremeno svako trebao da se podvrgne čišćenju kamenca i poliranju zuba.

Uklanjanje zubng kamenca nije bolan proces i ne oštećuje zub. Ultrazvučno čišćenje preporučuje se dva puta godišnje, znači svakih šest meseci.

Nakon uklanjanja zubnog kamenca obavezno se radi poliranje zuba.

Profesionalno izbeljivanje zuba

Lep osmeh nije samo puka estetika, već je pre svega oličenje Vaše brige o zdravlju.

Danas, savremena stomatologija nudi mogućnost pacijentima da ostvare želju da imaju lepe, svetle i sjajne zube. Lep osmeh i blistavo beli zubi nude mogućnost da izgledate mlađe, zdravije i atraktivnije.

Beljenje zuba radi se u ordinaciji ili u kućnim uslovima. Za postizanje belih i sjajsnih zuba u ordinaciji potrebno je nekoliko tretmana, u zavisnosti od boje i kvaliteta zuba. Pre metode beljenja zuba neophodno je izlečiti sve zube od eventualnog karijesa, upale desni i ukloniti zubne naslage.

Iskoristite ovaj fantastičan popust, i vratite sjaj i lepotu vašem licu. Neka vaš osmeh privlači pažnju a vama vrati izgubljeno samopouzdanje!

Više informacija o svim stomatološkim uslugama koje Stomatološka ordinacija Marta Hess pruža, potražite na onlajn prezentaciji ove ordinacije. Takođe, ordinacija je predstavljena i na našem drugom sajtu www.ordinacije.info.