Popust na naočare u Optici Džinić

Popust na naočare u Optici Džinić

Da li možete zamisliti šetnju gradom ili vožnju autom po vrlo sunčanom danu bez naočara za sunce? Uz to bliži se i leto, a znamo da uz kvalitetno uživanje na suncu idu i kvalitetne sunčane naočare.

Ove godine nemojte razmišljanja o tome koje su vam naočare prioritet. Podjednako su važne sunčane naočare i dioptijske naočare ukoliko ih nosite.

Optika Džinić za Vas pripremila je 10% popusta prilikom kupovine sunčanih i dioptrijskih naočara. Popust važi do kraja aprila uz kupovinu na SocGen karticama.

Ako ste ljubitelj brendiranih naočara poput GUCCI naočara za sunce i naočara za vid, Optika Džinić daje 20% popusta do kraja aprila.

Suncane naocare

Zašto je važno nositi naočare za sunce?

Naočare za sunce svi volimo da nosimo i danas predstavljaju modni detalj. Iako volimo da ih nosimo i da budemo u trendu, ne treba da zaboravimo njihovu prvenstvenu svrhu – zaštitu oka od štetnog UV zračenja.

UV zraci mogu da izazovu veoma opasne beningne izrasline na površini oka, da izazovu kataraktu ili snežno slepilo. Stoga je neophodno da oči zaštitimo adekvatnim sunčanim naočarima od negativnih uticaja sunčevog zračenja.

Naočare koje odaberemo moraju imati 100% UV zaštitu, bez obzira da li su u pitanju sunčane ili dioptrijske naočare.One će čuvati naše oči i predeo oko očiju od oštećenja i starenja, ali će nam obezbediti bolju sliku i komfor.

Pri kupovini i odabiru naočara bitno je nekoliko stvari:

  • Kvalitetna zaštita očiju od sunca i od bljeska
  • Udobnost naočara
  • Boja stakla koja najviše prija Vašim očima
  • Da odgovara obliku vašeg lica

Sunčane naočare nisu obavezne samo leti kad je sunčano, već i kad je oblačno i u toku zimskih meseci.

Naocare za vid

Naočare za vid

Pri izboru naočara za vid prvenstveno se mora voditi računa o njihovoj nameni, a to je korekcija vida. Stoga je veoma važno da budu kvalitetna i da prilikom kupovine imaju adekvatnu potvrdu o kvalitetu i poreklu.

Prvi korak pri odabiru naočara je poseta oftalmologu, koji će na osnovu pregleda ustanoviti kakva korekcija vida je vama neophodna.

Pregled i određivanje dioptrije možete obaviti u Optici Džinić, gde vam ljubazno osoblje optike uvek stoji na raspolaganju i spremno je da vam pomogne pri odabiru odgovarajućeg stakla i rama.

Pri odabiru naočara za vid, treba izabrati naočare koje po viličini dgovaraju obliku lica:

  • Okulari ne treba da dodiruju obraze
  • Drške naočara ne smeju da se usecaju u slepoočnice i moraju udobno biti oslonjene na uši
  • Širina naočara treba da odgovara širini lica

Iskoristite ovu primamljivu ponudu i kupite naočare na popustu od 10-20% na dioptrijske i sunčane naočare marke GUCCI, i budite maksimalno u trendu ove sezone. Vaša Optika Džinić!

Sajt:http://www.dzinic.rs/