Ponuda bakarnih cevi – Maneks doo

Ponuda bakarnih cevi – Maneks doo

Bavite se auto gasnim instalacijama ili rashladnim sistemima? Vaša delatnost su protivpožarni sistemi ili možda prehrambena industrija? U svakom slučaju, preduzeće Maneks,doo sa svojom širokom prodajnom ponudom obojenih metala, može Vam pružiti pomoć.

Ako Vam trebaju obojeni metali i bakarne cevi, Maneks doo Vam stoji na raspolaganju. Kontakt telefon 021/67 74 470.

Sajt:http://maneks.rs/

Bakarne cevi Maneks

Ponuda obojenih metala u preduzeću  Maneks, obuhvata bakarne cevibakarne žicelimove šineBakar je prirodan i ekološki materijal, veoma rasprostranjen u raznim granama industrije, najviše u elektronici zbog svoje električne provodljivosti. Bakarne cevi se zbog svoje elastičnosti, savitljivosti, otpornosti na pritiske, koriste u vodosnabdevanju, u medicini, proizvodnji rashladnih uređaja kao i u proizvodnji solarnih kolektora. Bakarne cevi se lako i bezbedno montiraju, otporne su na rđu i veoma dugog veka. Takođe se koriste i za proizvodnju sanitarija.

Pored bakra i bakarnih proizvoda, u preduzeću Maneks oo obojeni metali,  mogu se pronaći i mesingani limovimesingane šine i šipke, kao i impregnacioni lakovi i papiri Otkup sekundarnih sirovina je takođe jedna od delatosti preduzeća Maneks doo.