Pedijatrijski pregled dece – Poliklinika CardioS Novi Sad

Pedijatrijski pregled dece – Poliklinika CardioS Novi Sad

Poliklinika Cardios u okviru pedijatrijske ordinacije, brine o zdravlju vaših mališana i onda kada su oni zdravi, veseli i srećni. Pedijatrijski pregled je važan, jer nam omogućava da pratimo rast i napredak dece, a pomaže nam da steknemo opšti utisak o zdravlju mališana.

Pedijatrijski pregled, sistematski pregled i lečenje dece, kao i ostale pedijatrijske usluge možete dobiti u prijatnom ambijentu naše poliklinike zakazivanjem termina za pregled na kontakt telefon 021 27 000 31 i 065 27 000 31.

Pedijatrijski pregled 1

Pedijatrijski pregled

Pedijatrijski pregled u okviru poliklinike Cardios, obavljaju naši lekari pedijatri sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti. Najmlađim pacijentima posvećena je posebna pažnja i strpljenje, kao i visok nivo lečenja i zdravstvene nege.

Pedijatrijski pregled zdrave dece podrazumeva:

  • Praćenje napredovanja deteta u telesnoj težini i dužini
  • Praćenje pravilnog psihomotornog razvoja deteta
  • Ultrazvučni skrinin kukova u prvoj godini života
  • Obavljaju se i sistematski pregledi dece, dok se roditeljima daju saveti za pravilnu negu, ishranu, san i igru.

Obavezni pedijatrijski pregledi su kad vaša beba napuni mesec dana, potom sa dva, tri, pet, šest, devet meseci, a zatim godinu dana. Lekarske kontrole su obavezne između 13-og i 15-og meseca, 18-og i 24-og meseca, u 4-oj godini, i pred upis u školu.

Veliki akcenat naših lekara stavljen je na prevenciji zaštite od oboljenja, dijagostikovanju i lečenju bolesne dece.

U našoj poliklinici Cardios u okviru pedijatrijske ordinacije pored pregleda pedijatra, obavljamo sistematske preglede, lečenje dece, pulmološki pregled, inhalaciju i vakcinaciju dece.

Sajt:http://www.cardiosnovisad.rs/