Pecivo Neizrecivo otkriva tajnu neizrecivo dobrih kiflica

Pecivo Neizrecivo otkriva tajnu neizrecivo dobrih kiflica

Postoji li prilika gde mini koktel pecivo nije potrebno? Mali slani zalogaji dobrodošli su na proslavama, porodičnim druženjima, u poslovnim prilikama… Ako želite da peciva, kiflice, pogačice, sendviči, kroasani i štapići budu zaista domaćeg ukusa, a pritom sigurni da nema veštačkih dodataka, opredelite se za slani ketering čija proizvodnja nije masovna. A, ukoliko je grad u kojem naručujete domaće koktel pecivo Novi Sad, pun pogodak za vas je Pecivo Neizrecivo!

Mini pecivo sa sirom, Novi Sad

Pecivo sa sirom i kako je od njega sve počelo

Mini pecivo sa sirom je prvi proizvod ove male porodične manufakture. Izuzetno je po spoju mekoće, podseća na lisnato pecivo, a nije. Topi se u ustima, a u njega se stavlja baš kvalitetan sir. Samim tim, kombinacija je vrhunska. Omiljeno kod većine ljudi, pecivo sa sirom brzo je našlo svoje obožavaoce. Pravljeno najpre za sopstvene potrebe, zatim za potrebe prijatelja i poznanika, taj krug se lagano počeo širiti. Kao njegova modifikacija, nastalo je pecivo sa mesom i pecivo sa pica ukusom. Nakon toga, uvedene su kiflice, pa kroasani i ostale đakonije koje se sada nalaze u ponudi. Tada je i nastala ideja da se proizvodnja domaćeg peciva pretvori u posao i da se provereni kvalitet domaćeg ponudi i novosadskom tržištu, odnosno porodicama koje cene kvalitet i ukus kao kod bake.

Kakav slani ketering je danas u ponudi?

Pored odličnog peciva sa sirom, mesom i picom, danas su tu i kiflice i kroasani punjeni po želji, puter kiflebavarsko pecivodve vrste projicamini sendvičipogačice sa sirom i čvarcimašpanska pita i pita sa mesommini pizzasrculenca sa siromslani štapićiposno pecivo i slatko mini pecivo.

Mini pecivo Novi Sad, slani ketering

Sve se pravi ručno, od biranih sastojaka, po oprobanim receptima. Nema štednje u materijalu, te svaki slani zalogaj predstavlja vrhunski užitak. Nijedan proizvod ne sadrži aditive ni konzervanse. I što je veoma bitno, koktel pecivo koje se isporučuje je uvek sveže!

Šta motiviše Pecivo Neizrecivo?

U radionici Pecivo Neizrecivo kažu da im podrške klijenata puno znači. Povratne informacije o zadovoljstvu kupaca im daju motivaciju da se trude još više. Ljubav prema poslu i poštovanje klijenata rezultira trudom da se izađe u susret svakom klijentu na način na koji njemu najviše odgovara. Pored toga, vlasnica radionice uživa i da ponekad nešto pokloni, a pravi i česte akcije.

Ukoliko želite da pogledate cene peciva i da ga naručite, kontakt podatke i više detalja pronađite na onlajn prezentaciji Pecivo Neizrecivo – izrada domaćeg peciva Novi Sad.