Organska kozmetika za negu lica – Sensi Skin Studio za negu lepote

Organska kozmetika za negu lica – Sensi Skin Studio za negu lepote

Proizvodi linije Herbal Beauty namenjeni su svim tipovima kože. Vrhunska organska kozmetika za negu lica, na biljnoj bazi, bez hemijskih supstanci, konzervanasa i emulgatora. Green Peel je organski tretman lica koji pruža revitalizaciju, smirenje i vrhunsku negu.

Ukoliko vas interesuje organska kozmetika za lice na bazi bilja i želite da se raspitate za cene tretmana, da zakažete tretman učinite to na kontakt telefon Sensi Skin Studio za negu lepote 065 33 38 338, Vojvode Bojovića  5A Novi Sad.

Organska kozmetika

 

Šta sadrži Herbal Beauty tretman? 

Svaki tretman lica sastoji se od nežnog čišćenja, pilinga, u skladu sa individualnim stanjem kože, kao i maskom na bazi bilja, u skladu sa ličnim tipom kože, koja se nanosi u vidu tople, nežne pene. Nakon toga sledi opuštajuća masaža odabranim Green Peel Herbal Active koncentratima. Tretman zaokružuje umirujuća nega sa ekskluzivnim i efikasnim preparatima za ulepšavanje.

Tri prirodna, harmonizujuća tretmana lepote sa dragocenim ekstraktima iz prirode, biće blagotvorna za vašu kožu. Herbal Beauty tretmani su jedinstveno iskustvo. U isto vreme, ovi tretmani pomažu u normalizovanju narušenih funkcija kože pomoću prirode. Čisto, dragoceno, uravnoteženo i usitnjeno bilje je osnova ovog jedinstvenog recepta i sve to bez ikakvih hemijskih aditiva.

Bilo da je u pitanju revitalizacija, normalizacija ili umirenje, kombinovani biljni ekstrakti su uravnoteženi za individualne potrebe kože. Počastite sebe predahom od svakodnevne rutine i dozvolite ovoj posebnoj kombinaciji čistih prirodnih supstanci da ispolji svoje dejstvo na Vašoj koži i osetite kako čini da ona blista. Nosilac ovog brenda je dr. med. Christine Schrammek, dermatolog, alergolog i anti-aging ekspert.

Organska kozmetika za negu lica – za nečistu, masnu kožu 

Za nečistu, masnu kožu sklonu nepravilnostima, za čist i ujednačen izgled kože – tu je Herbal Beauty Pure tretman. Za glatku i lepu kožu, zahvaljujući svojstvima posebno odabranih biljnih supstanci da umire iritacije i smanjujee količinu sebuma.

Herbal Beauty Vital – za zahtevnu, zrelu i suvu kožu

Tretman Herbal Beauty Vital namenjen je zreloj i suvoj koži. Ovaj tretman omogućava da koža, nakon regeneracije i hidratacije tretmanom koji nežno povećava cirkulaciju, postala glatka i čvrsta. Dragoceni biljni ekstrakti čine Vašu kožu blistavom.

Herbal Beauty Tretman Relax – za osetljivu, irirtiranu i kožu pod stresom

Koža je vidljivo umirena i uravnotežena nakon Herbal Beauty Relax tretmana. Koži daje novu energiju pospešujući njene prirodne odbrambene mehanizme, kao i blistav sjaj, zahvaljujući
kombinaciji vrednih biljnih supstanci.