Oksigenacija kože lica – Pure oxygen tretman

Oksigenacija kože lica – Pure oxygen tretman

Koža lica Vam je postala beživotna, neprivlačna, suva, zborana? Otkrijte tretman lica kojim će se obaviti povećanje volumena kože, oksigenacija i detoksikacija kože – Pure oxygen tretman! Obzirom na to da će pomoću ovog tretmana u Vašu kožu biti unet neophodan kiseonik, Vaše lice će zablistati, a koža postati mekša, glatkija i sjajnija, sveža i podmlađena! Pure oxygen tretman lica ponudiće Vam kozmetički salon Bonne Etoile, u Novom Sadu.

Pure oxygen tretman lica
Značaj kiseonika za kožu

Kiseonik je neophodan za opstanak i zdrav razvoj svih ćelija u našem organizmu, uključujući i ćelije kože. Na žalost, koži zbog različitih faktora često nedostaje kiseonik. Pure oxygen tretman lica nadomešćuje koži manjak kiseonika, deluje na nivou ćelije i utiče ne samo na izgled kože, nego i na samo funkcionisanje kože.

Manjak kiseonika u koži uzrokuje i sve zagađenija atmosfera, nezdrave životne navike (stres, konzumiranje alkohola, pušenje, sve više sedenja, malo kretanja u prirodi…). Još jedan od uzročnika nedostatka kiseonika u koži je i sam proces prirodnog starenja organizma. Tada dolazi do smanjenog protoka krvi u kapilaraima, a samim tim i manje kiseonika stiže do kože.

Oksigenacija kože lica
Kozmetički proizvodi Pure oxygen – detoksikacija i oksigenacija lica

Proizvodi Pure oxygen vezuju za sebe kiseonik iz vazduha i procesom pasivne difuzije (prelazak, u ovom slučaju kiseonika, sa mesta veće u mesto manje koncentracije) prenose u dermis. Ovim tretmanom postiže se i detoksikacija kože. Nakon oslobađanja kiseonika, preparat vezuje ugljen dioksid, koji nastaje kao otpadni produkt metabolizma i uklanja ga iz kože. Prodiranjem preparata u dermis povećava se volumen kože i dešava se podmlađivanje kože.

Pure oxygen tretman lica je namenjen svim tipovima kože, bez obzira na životnu dob. Ovaj tretman pomaže koži da ponovo prodiše i bude vidljivo podmlađena. Proizvodi su 100% bez parabena, parafina i silikona.

Ukoliko ste zainteresovani da zakažete Pure oxygen tretman lica, kozmetički salon Bonne Etoile Vam je na usluzi.

Bonne Etoile