Novogodišnje predstave za decu – ponuda za firme

Novogodišnje predstave za decu – ponuda za firme

Deda Mraz i dodela paketića za Novu godinu najlepši su deo svakog detinjstva i pamte se za ceo život. Neka prelepa, profesionalna novogodišnja predstava za decu upotpuni čaroliju praznika deci zaposlenih u vašoj kompaniji i priredi im magiju koje će se sećati. Pozorište i rođendaonica Teatrilo, Novi Sad, organizuje novogodišnje predstave za decu, Deda Mraz i dodela paketića u vašem ili njihovom prostoru, a za rezervacije u novembru važi 20% popusta!

Deda Mraz i dodela paketića, Novi Sad

Teatrilove dečije predstave za Novu godinu izvode profesionalni glumci, te je njihov kvalitet na zavidnom nivou. Oni obezbeđuju ozvučenje, osvetljenje i sve potrebne rekvizite, kako bi predstava bila baš onakva kakva bi trebala da bude da bi se s pravom zvala pozorišnom. Ove godine, u ponudi su tri novogodišnje predstave za decu, a u svaku je uključen i dolazak Deda Mraza i dodela novogodišnjih paketića!

Crvenkapa, Vučko i Deda Mraz

Vuk iz dečije predstave o Crvenkapi, sada poznatiji kao Vučko, odlučio je da bude dobar i primeran. Nada da će mu Deda Mraz za Novu godinu doneti sve ono što mu je Vučko napisao u pismu. Problem nastaje kada njegovo pismo nestaje bez traga, a Nova godina se bliži…

Novogodišnji bonton

Miša Bombona, učitelj bontona, uči malu Džini lepom ponašanju, kako bi zaslužila poklon od Deda Mraza. Naravno da će mala Džini uz pomoć dece i Miše Bombone kroz niz zabavnih situacija naučiti lekcije iz lepog ponašanja.

Novogodišnja želja

Veselo društvo se okupilo da bi Novu godinu dočekalo na raznim delovima planete. Organizator ove vesele zabave je vila koja je na proslavu pozvala mnoge neobične goste.

Novogodišnje predstave za decu – cene
  • Izvođenje jedne od tri gore navedene dečije predstave, dolazak Deda Mraza i podela paketića koje ste vi obezbedili – 24.000 dinara
  • Ukoliko termin za izvođenje predstave, dolazak Deda Mraza i podelu paketića rezervišete do kraja novembra 2016, cena je 19.200 dinara
  • Bonus vaučer sa 10% popusta na proslavu rođendana u Teatrilu – dobija ga svako dete zaposlenih u vašoj kompaniji, nevezano za to da li ste odlučili za akciju ili za redovnu cenu

Novogodišnje predstave za decu, Novi Sad

Mogućnost predstave u vašoj firmi ili u pozorištancu Teatrilo

Glumci iz Teatrila će rado doći kod vas i svoju predstavu izvesti u prostoru koji ste vi za to namenili. Ukoliko, pak, ne raspolažete adekvatnim prostorom, ugostiće vas u svojoj rođendaonici – pozorištancu, koje ima sve elemente za sjajnu zabavu. Ukoliko se odlučite za ovu drugu varijantu, počastiće vašu decu dodatnim programom – igranjem sa animatorima, maskenbalom, uz sokiće i svima omiljenu pinjatu.

Pogledajte kako izgleda prostor Teatrila, saznajte detalje o njihovom radu i prinađite kontakte, na onlajn prezentaciji Pozorištance – rođendaonica Teatrilo, Novi Sad.