Hrono proizvodi iz Marinog sveta

Hrono proizvodi iz Marinog sveta

Nakon praznika, radionica za hrono peciva Marin svet kreće u nove pohode. Njihov bogati hrono proizvodi dopunjen je sa tri nova proizvoda. To su kuvana hrono jelahrono pogača Četiri godišnja doba i slana kuglof torta! Isporuka je i dalje potpuno besplatna za Novi Sad!!! Saznajte sve o novim proizvodima, koji će vam olakšati svakodnevicu ukoliko je hrono ishrana i vaš izbor!

Hrono proizvodi iz Marinog sveta

Hrono proizvodi

Radionica Marin svet stavlja pred sebe sve veće izazove. Posle mnogo eksperimentisanja, kao i degustacije od strane njihovih vernih kupaca, odlučili su se za dopunu svog asortimana sjajnih hrono proizvoda. Predstavićemo vam ove zdrave i ukusne hrono obroke.

Hrono pogača Četiri godišnja doba

Pogača Četiri godišnja doba je nešto novo, potpuno drugačijeg ukusa nego sve do sada. Ova hrono pogača izuzetno je bogata semenkama, a u kombinaciji sa ječmenim i speltinim brašnom stvara magiju ukusa u nepcima svakog ko je proba.

Slana kuglof torta (hrono)

Inspirisani slatkom verzijom svojih kuglofa koje su počeli da proizvode krajem 2016. godine, u Marinom svetu došli su na ideju da vernim hronerima i ljubiteljima zdravih zalogaja ponude modifikovanu verziju hrono kuglofa. Za njenu izradu koristi se miks brašna u kombinaciji sa dimljenim mesom i ajvarom i to predstavlja osnovu jednog zdravog kuglofa. Vi birate ono sto želite da se nađe u njemu, a na Marinom svetu je da to proizvede.

Gotovi hrono obroci

Novina koja će nesumnjivo obradovati sve hronere su kuvana hrono jelaMarin svet je još uvek u fazi kreiranja jelovnika, ali već imaju zakazane prve isporuke. Ono sto se već sada zna je da će se na dnevnom meniju svakodnevno nalaziti hrono potaži, čorbe, supe, mesa u raznim varijantama, dosta salate….

Kako kažu u radionici, primetno je da ovakav način ishrane i isporuke hrono obroka sve više zanima trudnice u poodmakloj trudnoći, koje su im i same klijentkinje. Naravno, hrono kuvana jela biće pravo olakšanje i svima ostalima koji nemaju vremena da sami pripremaju svoje hrono obroke.

Isporuka svih hrono proizvoda radionice Marin svet je i dalje potpuno besplatna za Novi Sad!!!

Pogledajte i sve druge hrono proizvode ove radionice na onlajn prezentaciji Marin svet – radionica za hrono peciva i mini koktel peciva Novi Sad.

Tu ćete naći i kontakt podatke ukoliko želite nešto da poručite.