Nova rođendaonica u Novom Sadu

Nova rođendaonica u Novom Sadu

Blesavko, nova rođendaonica u Novom Sadu, do kraja aprila 2016. godine odobrava 25% popusta na cene rođendana! Ukoliko želite da proslava dečijeg rođendana prođe u sjajnoj atmosferi, sa animatorima – vaspitačima, u šarenom, veselom ambijentu prilagođenom najmlađima, sa puno zabavnim zanimacija i prijatnim kafićem za roditelje, požurite da na vreme rezervišete dečiji rođendan!

Rođendaonice, Novi Sad, popust

Nova rođendaonica u Novom Sadu

U ponudi je nekoliko rođendanskih paketa, a osnovni paket uključuje animatore, fotografisanje, CD sa slikama, sokiće za decu, pozivnice, žičaru. Rođendaonica vam može obezbediti kostime za decu, Face painting, pravljenje figura od balona, pa čak i kompletnu rođendansku dekoraciju, poput balona, natpisa Srećan rođendan itd. Na raspolaganju su i disko kugla i led osvetljenje u boji.

U delu rođendaonice gde se nalaze sprave za igru, pored tramboline, 3D lavirinta sa toboganima, vrteške, penjalica i žičare. Klinci mogu da pevaju karaoke ili igraju igrice na x-box-u, kao i virtuelne igrice.

Sve zajedničke igre se osmišljavaju u skladu sa željama, temperamentom i uzrastom dece, a animatori su izuzetno kreativni. Revija kostimirane dece  je omiljena mnogim mališanima i posebno simpatična roditeljima.

Rođendaonica Blesavko, Novi Sad

Priuštite svojim klincima nezaboravnu zabavu i ujedno uštedite!

Požurite i rezervišite dečiji rođendan do kraja aprila, dok traje popust! Sve kontakt podatke, fotografije i više detalja o samoj rođendaonici, naći ćete na prezentaciji Blesavko – dečija igraonica i rođendaonica, Novi Sad.