Nešto sasvim novo u Rođendaonici SKY CLUB

Nešto sasvim novo u Rođendaonici SKY CLUB

Dečiji rođendani su proslave koje se najviše pamte i ostaju u lepom sećanju. Ali, za organizaciju i proslavu jednog takvog događaja potrebno je puno truda, mašte i prostora. Da biste vašem slavljeniku organizovali rođendan onakav kakav želi,  Rođendaonica SKY CLUB za sve roditelje i mališane pripremila je puno novina u svom programu.

Proslava rođendana u SKY CLUB-u je nešto što će Vašu decu učiniti srećnu, a Vaši prijatelji će dugo prepričavati ovaj predivan događaj. Prostor rođendaonice je osmišljen tako da deci osigura bezbedan boravak.  O deci se brine nekoliko animatora i animatorki, koji dodatno brinu o sigurnosti dece.

Deciji rodjendan

Lepi i topli dani učiniće da proslava rođendana bude organizovana na otvorenom. U renoviranom i prijatno uređenom dvorištu rođendaonice, deca će se osećati opušteno i bezbrižno jer će ih na otvorenom čekati mnoštvo iznenađenja.

SKY CLUB nudi provod u prijatnom ambijentu u kojem Vas očekuje stručno, ljubazno i edukovano osoblje. Na otvorenom nalazi se prava pozornica koja se koristi za vreme pozorišnih i lutkarskih predstava. Deca će uživati u obimnom programu animacije. Ono što je novina u rođendaonici i što će mnogu decu obradovati jeste žongler na štulama, koji se vrlo vešto kreće i na fantastičan način zabavlja goste.

Zongler na stulama

Vila sa svetlećim krilima koja pleše uz predivnu muziku je pravo iznenađenje. Svojim predivnim plesom uz prijatnu muziku na tren će vas odvesti u neku bajkovitu priču. Vila se okreće sa svetlećim krilima koje u mraku daju posebnu lepotu i draž svojim bojama, a svetleći nizovi se pale i gase i daju utisak nestvarnog.

Posebno oduševljenje kod svih bez obzira na godine je cirkuska akrobacija sa LED POI kuglama koje vise na lancima. Devojka koja izvodi tačku uz zanimljivu muziku vrlo vešto barata sa njima i sve prisutne ostavlja bez daha!

Pozorišne predstave su nezaobilazne kada je u pitanju proslava rođendana. Izdvaja se preko 15 lutkarskih i pozorišnih predstava, kao i veliki broj kostima poznatih junaka iz crtanih filmova kao što je: Zimska vila, Zlatokosa, Zaleđeno carstvo, Hello Kitty, Sunđer Bob, Patrolne šape, Spajdermen, Betmen i mogi drugi.

Vila sa krilima

Za one malo starije tu je i diskoteka sa kvalitetnim osvetlenjem i ozvučenjem. U SKY CLUB-u možete organizovati i proslaviti rođendan vašem tinejdžeru,  novogodišnje programe i razne druge proslave.

Za roditelje tu je ugodan i prijatan prostor gde mogu predahnuti dok se njihova deca zabavljaju.

Cilj rođendaonice je da deci pruži najzanimljiviji sadržaj,  i da vreme provedeno u njoj bude aktivno i kvalitetno.

Dragi roditelji, na vama je da izaberete jedan termin, a osoblje rođendaonice će se postarati da vaši mališani imaju najlepši provod i proslavu rođendana o kojem će se pričati.  Na raspolaganju su vam Rođendaonica SKY CLUB 1 u Ticianovoj ulici br. 3 i SKY CLUB 2 Somborski bulevar 121.

Kontakt telefon i više informacija pronađite na prezentaciji  Rođendaonica SKY CLUB  Novi Sad.

Sajt:http://www.skyclub.rs/index.html