Nega lica – Sensi Skin studio za negu lepote

Nega lica – Sensi Skin studio za negu lepote

Profesionalna nega lica i tela dostupna je svim ženama koje prepoznaju važnost trenutaka koje posvećuju samo sebi. Ulagati u sebe, osećati se odlično u sopstvenoj koži i izgledati lepo, sveže, podmlađeno i privlačno nije više privilegija samo pojedinaca.

Kozmetički salon Sensi Skin u Novom Sadu, tu je da vam ponudi pregršt savremenih tretmana, namenjenih vašoj lepoti i zdravlju. U salonu koriste se isključivo vrhunski profesionalni preparati svetskih brendova a salon vodi Nataša Burka, kozmetičar sa timom koji čine školovani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom. Zakažite termin na kontakt telefon 065 33 38 338, Vojvode Bojovića  5A Novi Sad.

Mikrodermoabrazija

Higijenski klasični tretman

Klasičan, higijenski tretman lica predstavlja osnovni tretman nege lica.Ovaj tretman preporučuje se jednom mesečno a poželjno ga je započeti još u pubertu. Tretman se započinje skidanjem šminke, umivanjem lica mlekom i tonikom, pregledom kože i uzimanjem anamneze.

Kolageno – indukciona terapija

Kolageno indukciona terapija je tretman uz pomoć mikroigala. Ova terapija je jedna od najboljih i najefikasnijih antiage tretmana. Ovom terapijom mogu se tretirati sve regije lica i tela. Savršen tretman za ožiljke, regeneraciju, revitalizaciju, anti-age, osveženje, zatezanje. Na dva načina se postiže efekat:  Fizičkom stimulacijom i Farmakološkim dejstvom koktela koji se ubacuje.

Mikrodermoabrazija

Specijalni abrazivni tretmani, koji su namenjeni otklanjanju površinskog sloja kože u cilju regeneracije, revitalizacije, anti-age-a ili uklanjanja ožiljaka. Mikrodermoabrazija je vrlo blaga I neagresivna metoda uklanjanja površinskog sloja kože.

Radiotalasni lifting

Poznat pod nazivom nehirurški lifting, jer je bezbolan, neinvazivni anti-age tretman. Zasnovan je na dejstvu toplote i zagrevanja potkožnog tkiva, na takav način stimuliše se produkcija kolagenih vlakana i poboljšava opšte stanje kože. Nakon radiotalasnog liftinga koža dobija zategnutiji, svežiji i odmorniji izgled.

Ovaj tretman je pogodan za lice i telo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, duplu bradu i bore vrata.

Oxy Beauty tretman

Kiseonik je neophodan za opstanak i zdrav razvoj svih ćelija u našem organizmu, uključujući i ćelije kože. Na žalost, koži zbog različitih faktora često nedostaje kiseonik.

Nedostatak kiseonika u koži lica možete nadomestiti Oxy Beauty tretmanom. Tretman se izvodi ubacivanjem aktivnih supstanci čistim kiseonikom pod pritiskom a izvodi se u nekoliko faza. Dotok čistog kiseonika u kožu pospešuje ishranu ćelija i ubrzava metaboličke procese u koži. Nakon tretmana rezultati su vidljivi odmah.

Oxy beauty tretman namenjen je svim tipovima kože, bez obzira na životnu dob. Ovaj tretman pomaže koži da ponovo prodiše I bude vidljivo podmlađena.

Mela White tretman

Mela White tretman može se primenjivati na licu ali i na drugim delovima tela. Tretman je namenjen za uklajanje fleka na licu i  radi se organskim biljnim pilingom – Green Peel.

Tretman počinje pilingom u tačno određenoj koncentraciji mešavine biljaka a nastavlja se aparaturnim ubacivanjem seruma koji ima za cilj izbeljivanje hiperpigmentacije. U daljem toku tretmana koriste se maske i kreme koje takođe izbeljuju.

Detox tretman

Detox tretman namenjen je svim tipovima kože posebno masnoj koži. Cilj tretmana je dubinsko čišćenje kože uz unos antioksidanata kao aktivnih supstanci.

.Sensi Skin studio za negu lepote osim ovih tretmana nudi i široku paletu tretmana za hidrataciju, revitalizaciju, regeneraciju, anti-age tretmane.