Nega kože u proleće – Sensi Skin Studio za negu lepote

Nega kože u proleće – Sensi Skin Studio za negu lepote

Nega kože je važna tokom cele godine, i kao da smo jedva čekali da posle niza dugih zimskih meseci, dočekamo prve zrake sunca. Da li se i u vama budi potreba da budete još lepše, negovanije i da izgledate mlađe “nekako s proleća”?

U proleće sve se menja i budi, tako i mi imamo jaču potrebu da blistamo, i da nam koža deluje svežije i sjajnije. Nega kože u proleće je pravo vreme da joj povratimo stari sjaj i pomognemo joj u njenoj odbrani od novih štetnih uticaja.

Neka vaša koža tokom proleća bude u punom sjaju i već sada zakažite tretmane za negu kože u kozmetičkom salonu Sensi Skin u Novom Sadu. Kontakt telefon:065 33 38 338, Vojvode Bojovića  5A Novi Sad.

Nega koze Sensi Skin studio

Tokom zime naša koža je pretrpela različite negativne uticaje spoljašnje sredine. Usled hladnoće mikroprocesi u koži su se usporili, koža je dehidrirala a možda je došlo i do pojave sitnih kapilara i pojačane osetljivosti.

Dug boravak u zatvorenim prostorijama tokom prethodnih meseci i suv vazduh dodatno su isušili našu kožu. Potrebna joj je regeneracija i poboljšanje cirkulacije.

Složićete se, da je sada pravo vreme da nešto učinimo za našu kožu kako bi joj vratili sjaj i svežinu. Boravak u zatvorenim prostorijama gde je vazduh suv i topao, niske temperature i vetar nepovoljno utiču na ten. Zato je neophodno da kožu osvežite i spremni dočekate prve sunčane dane.

Piling

Piling je prvi korak ka lepom i blistavom tenu. Blagi piling biće sasvim dovoljan da vas osveži, otvori pore i skine sloj mrtvih ćelija koji se nakupio tokom zime.

Lagana hidratantna krema

Lagana hidratantna krema neka bude deo vaše prolećne rutine za negu kože, kako bi ona bila zdrava i hidrirana.

Krema sa zaštitnim faktorom

Krema sa zaštitnim faktorom nije namenjena samo za boravak na plaži. Ona je obavezna čak i po oblačnim danima kako bismo zaštitili kožu od oštećenja od sunca.

Ako do sada niste, uvedite u svoju negu serum ili adekvatne ampule i neka mezoterapija bude uvek kao tretman izbora tokom cele godine.