Nega kože nakon sunčanja – Sensi Skin studio za negu lepote

Nega kože nakon sunčanja – Sensi Skin studio za negu lepote

Vratili ste se sa odmora i vaša koža je dobila lepu bronzanu boju. Nakon intenzivnog izlaganja suncu i morskoj vodi, koži je potrebno pružiti negu kakvu zaslužuje.Posledica preteranog izlaganja suncu može biti ljuštenje kože, perutanje, suva i ispucala koža, bore i drugo.

Sensi Skin studio za negu lepote je pravo mesto za sve dame koje vode računa o svojoj koži i lepom izgledu. Nega kože nakon sunčanja kada ona postaje umorna i isušena u Sensi Skin salonu može biti idealna priprema za jesenje dane. Zakažite svoj tretman i besplatne konsultacije na telefon 065/33 38 338.

Oxy Beauty tretman

Nega kože nakon sunčanja

Nega kože nakon sunčanja je veoma važna. Po povratku sa mora vaša koža je suva, javlja se svrab, crvenilo i perutanje. Potrebno joj je odrediti adekvatnu negu, kako bi ona povratila blistavi sjaj i lepotu kao pre sunčanja.

Sensi Skin vam predlaže TOP 3 tretmana po povratku sa mora, to su:

  • Hidratacija kože
  • Regeneracija kože
  • Oxy beauty tretman

Koliko god da vam je boravak na plaži prijao, kada se vratite sa odmora, izdvojite malo vremena za tretmane koji će osvežiti vašu kožu. Da biste obnovili kožu nakon sunčanja i zadržali preplanulu, zlatnu boju, potrebno je da se pravilno brinete o licu i telu.

Nega kože ne podratzneva samo negu nakon sunčanja nego negu tokom cele godine koju možete uraditi u Kozmetičkom salonu Sensi Skin u Novom Sadu.

Sajt: http://www.sensiskinstudio.com/