Nega kože nakon letovanja – Sensi Skin studio za negu lepote

Nega kože nakon letovanja – Sensi Skin studio za negu lepote

Vratili ste se sa letovanja odmorni, srećni i preplanuli. Imate fantastičnu bronzanu boju na licu i telu. Nakon letovanja preplanula koža bledi, postaje umorna, isušena i na njoj se vide tamne mrlje, pojavljuju se kapilari, počinje da se peruta i izgleda umorno. Da biste zadržali preplanulu boju, neophodno je da se pravilno brinete o licu i telu.

Pružite vašoj koži najbolju moguću negu, i zakažite tretmane u Sensi Skin studio za negu lepote na broj telefona 065/33 38 338.

Kako da negujete kozu posle letovanja Sensi Skin Studio e1631480836327

Kako da negujete kožu posle letovanja

Nega kože nakon letovanja je veoma važna. Posvetite joj malo vremena i vratite izgubljenu svežinu i blistavost. Sensi Skin studio je pravo mesto gde možete dobiti odgovarajuću negu i odgovarajuće tretmane da bi ste ponovo izgledale negovano i sveže.

Kada zakažete tretman u Senski Skin salonu kozmetičari vam prvo:

  • Pregledaju kožu
  • Utvrde tip i stanje kože
  • Dobijete savet i profesionalnu negu, tj šta je to što je trenutno Vašoj koži neophodno
  • I u dogovoru sa vama odaberete tretman

Ukoliko na koži ne postoje neki vidljivi problemi kao aknice, hiperpigmentacija, osip i drugo, nakon mora i sunca kozmetičari savetuju tretmane:

  • Hidratacije
  • Regeneracije
  • Oxy beauty tretman

Ako želite da malo duže zadržite preplanuli ten, ne brinite, u salonu vam neće raditi agresivne tretmane i pilinge u tretmanu. Ovakvi intenzivniji tretmani kreću nakon perioda izlaganja jakom suncu i sprovode se do proleća.

Telo sa bronzanim tenom izgleda vrlo impresivno, ali preterano sunčanje je ozbiljan stres za kožu! Imajte na umu da posle leta nađete malo vremena i vašoj koži posvetite punu pažnju. Jer samo zdrava koža je lepa koža, zato je negujte na pravi način!