Nega kože lica u kozmetičkom salonu Sensi Skin

Nega kože lica u kozmetičkom salonu Sensi Skin

Koža lica svakodnevno je izložena različitim spoljnim uticajima. Sunce, vetar, kiša, sneg, genetika i način ishrane mogu izazvati promene na njoj ili ubrzati starenje kože.

Pravilna nega lica je izuzetno važna, jer je to jedini način da sačuvamo i usporimo starenje i održimo kožu lica zategnutom, jedrom i lepom. Kako bi nega lica bila prilagođena tipu kože i godinama starosti, važno je znati kakvu kožu imate da bi ste je mogli adekvatno negovati.

U kozmetičkom studiu za negu lepote Sensi Skin u Novom Sadu, u prijatnoj atmosferi možete vašoj koži pružiti adekvatnu negu lica i tela. Vlasnik i osnivač salona je Nataša Burka, strukovni estetičar-kozmetičar koja će vas sa timom ljubaznog osoblja dočekati i ponuditi veliki broj različitih profesionalnih tretmana.

 

Higijenski klasični tretman

Klasičan, higijenski tretman lica predstavlja osnovni tretman nege lica.Ovaj tretman preporučuje se jednom mesečno a poželjno ga je započeti još u pubertu. Tretman se započinje skidanjem šminke, umivanjem lica mlekom i tonikom, pregledom kože i uzimanjem anamneze.

Biološki specijalni tretman

Biološki tretman lica, podrazumeva upotrebu bioloških koncentrata, specijalno formulisanih za tretiranje različitih problema svih tipova kože. Biološki tretmani u kojima se koristi široka paleta preparata, aparati i masaže će Vas relaksirati maksimalno a vaša koža će dobiti sve ono što joj u tom trenutku nedostaje.

Tretmani aknozne kože

Terapijski tretman koji je predviđen za negu masne i aknozne kože lica, dekoltea ili leđa. Tretman obuhvata čišćenje kože mlekom i tonikom, piling, dubinsko čišćenje mitisera i akni ozondubinsku dezinfekciju, maske koje umiruju upalne procese i sprečavaju nastanak akni.

Kolageno – indukciona terapija

Kolageno indukciona terapija je tretman uz pomoć mikroigala. Ova terapija je jedna od najboljih i najefikasnijih antiage tretmana. Ovom terapijom mogu se tretirati sve regije lica i tela. Savršen tretman za ožiljke, regeneraciju, revitalizaciju, anti-age, osveženje, zatezanje.

Na dva načina se postiže efekat:

  • Fizičkom stimulacijom
  • Farmakološkim dejstvom koktela koji se ubacuje.

Polutretman

Polutretman odnosno osveženje kože između između higijenskih tretmana. Ovo je kratak i efikasan tretman koji se završava maskom prema tipu kože, serumom i kremom uz opuštajuću kozmetičku masažu lica, vrata i dekoltea.

Mikrodermoabrazija

Specijalni abrazivni tretmani, koji su namenjeni otklanjanju površinskog sloja kože u cilju regeneracije, revitalizacije, anti-age-a ili uklanjanja ožiljaka.

Radiotalasni lifting

Poznat pod nazivom nehirurški lifting, jer je bezbolan, neinvazivni anti-age tretman. Zasnovan je na dejstvu toplote i zagrevanja potkožnog tkiva, na takav način stimuliše se produkcija kolagenih vlakana i poboljšava opšte stanje kože. Nakon radiotalasnog liftinga koža dobija zategnutiji, svežiji i odmorniji izgled.

Ultrazvučno čišćenje lica

Tretman koji se izvodi ultrazvučnom špatulom – aparatom koji svojim ultrazvučnim vibracijama, izbacuje sve nečistoće iz kože, mitisere bez neprijatnog ceđenja. Špatula u isto vreme uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu pođmlađenu kožu lica. Tretman se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj.

Oxy Beauty tretman

Oxy Beauty tretman jedan je od popularnijih tretmana u svetu poznatih. Tretman se izvodi ubacivanjem aktivnih supstanci čistim kiseonikom pod pritiskom a izvodi se u nekoliko faza. Dotok čistog kiseonika u kožu pospešuje ishranu ćelija i ubrzava metaboličke procese u koži. Nakon tretmana rezultati su vidljivi odmah.

Tretman se preporučuje kod pušača, osoba koje provode većinu vremena u zatvorenim prostorijama osobe koje imaju malo sna, ali i osobama koje žele da zablistaju neposredno pre važnog događaja.

Mela White

Mela White tretman može se primenjivati na licu ali i na drugim delovima tela. Tretman je namenjen za uklajanje fleka na licu i  radi se organskim biljnim pilingom – Green Peel.

Tretman počinje pilingom u tačno određenoj koncentraciji mešavine biljaka a nastavlja se aparaturnim ubacivanjem seruma koji ima za cilj izbeljivanje hiperpigmentacije. U daljem toku tretmana koriste se maske i kreme koje takođe izbeljuju.

Detox tretman

Detox tretman namenjen je svim tipovima kože posebno masnoj koži. Cilj tretmana je dubinsko čišćenje kože uz unos antioksidanata kao aktivnih supstanci.

Tretman očne zone

Očna zona zahteva posebnu negu i poseban pristup preparatima koji su namenjeni isključivo očnoj zoni. Tretman je namenjen uklanjanu tamnih kolutova oko očiju, uklanjanju sitnih borica oko očiju, oteklih i umornih kapaka.

Power neck

Power neck tretman namenjen je zoni vrata. Može se raditi i kao zaseban tretman ili u sklopu tretmana lica.

Sensi Skin studio za negu lepote osim ovih tretmana nudi i široku paletu tretmana za hidrataciju, revitalizaciju, regeneraciju, anti-age tretmane.

Podarite svom licu novi sjaj, saznajte koji tip kože imate i kako da je negujete. Zakazivanje i savete možete dobiti na kontakt telefon na onlajn stranici Sensi Skin studio na negu lepote lica i tela Novi Sad.

Sajt:http://www.sensiskinstudio.com/