Naručite uvek sveže speltino brašno

Naručite uvek sveže speltino brašno

Da li ste probali da pšenično brašno zamenite speltinim? Postoje najmanje dva razloga da to učinite! Brašno od spelte je mnogo zdravije od pšeničnog, a specijaliteti od njega vrlo su prijatnog i blagog ukusa, omiljeni deci i odraslima. Od njega mogu da se prave fantastični hlebovi, peciva, testenine, torte i kolači. Uvek sveže speltino brašno, integralno i meko, za vas proizvodi Spelta Jokić i dostavlja na adresu!

Brašno od spelte, Novi Sad, prodaja

Brašno od spelte ovog proizvođača je uvek sveže, jer se, za razliku od uvoznih speltinih proizvoda, proizvodi danas za sutra. Na kvalitet spelte gazdinstva Jokić utiče i niz drugih faktora, kao što su gajenje bez prskanja i đubriva, ljušćenje zrna pred samo mlevenje, starinski način mlevenja itd. U ponudi su integralno i meko brašno od spelte.

Zašto je speltino brašno bolje od drugih vrsta?

Brašno od spelte je prepuno hranljivih materija, jer spelta sadrži idealnu količinu belančevina, vitamina, minerala, dijetetskih vlakana i celuloze. Ova kombinacija je idealna kako za bebe i decu, tako i za ljude koji su u naponu svoje snage. Takođe je izuzetna za osobe na posebnim režimima ishrane. Prijatan, blago slatkasti ukus doprinosi da jela od spelte budu rado prihvaćena i omiljena svima.

Konzumiranje proizvoda od spelte pozitivno deluje na imunitet, regulaciju šećera u krvi, lečenje crevnih oboljenja i bolesti bubrega, hroničnih infekcija, prevenciju psihičkih oboljenja, karcinoma, pospešuje varenje, doprinosi boljem raspoloženju itd.

Speltino brašno, Novi Sad, prodaja

Integralno speltino brašno

Integralno brašno od spelte najbolje je za mešenje hleba, peciva i proje, ali može da se koristi i za ostala jela. Odlično je i u kombinaciji sa raznim vrstama semenki i začina. Posebno se preporučuje osobama koje su na posebnim režimima ishrane.

Integralno speltino brašno je posebno dobro jer je to brašno od celog zrna spelte, te svi sjajni sastojci ove izuzetne žitarice dolaze do izražaja. Integralno brašno od spelte se ne prosejava, te mekinje i klice ostaju samlevene, što doprinosi da svi vitamini i minerali ostaju u brašnu.

Meko speltino brašno

Meko brašno od spelte može u potpunosti da se koristi umesto pšeničnog brašna, a mnogo je zdravija varijanta. Najviše se koristi za pravljenje torti, kolača i raznih vrsta testa, kao i za pohovanje namirnica. Meko speltino brašno je pogodno i za mešenje hleba i kiflica.

Kako poručiti speltino brašno?

Za sve koje zanima speltino brašno, prodaja se obavlja u Novom Sadu i okolini i u pitanju je isporuka na kućnu adresu. Za veće porudžbine odobravaju se popusti.

Potrebno je samo da se javite proizvođaču, a sve kontakt podatke naći ćete na onlajn prezentaciji Spelta Jokić – proizvodnja i prodaja spelte Novi Sad. Tu možete videti i ponudu ostalih proizvoda od spelte, kao što su speltin griz, zrno spelte, mekinje od spelte.