Koliko košta najskuplji Iphone na svetu?

Koliko košta najskuplji Iphone na svetu?

Najskuplji iphone na svetu je iphone 3GS supreme. Mogli ste imati u posedu jednog od ovakvih mališana, ukoliko ste bili spremni za njega izdvojiti svega 1,92 miliona funti, odnosno skoro 2,8 miliona evra!

Najskuplji iphone na svetu je privukao pažnju svakog oka, svojom blještavošću i dizajnom. Telo telefona napravljeno je od 271 grama čistog 22-karatnog zlata! Oko samog displeja nalazi se 136 zaslepljujuće sjajnih, savršenih dijamanata. Na zadnjoj strani iphone-a se nalazi još 53 ova mališana, poređana tako da formiraju simpatični logo firme apple. Ni navigacioni taster nije napravljen od običnog materijala, već od izuzetno retkog dijamanta koji ima neprocenjivih 7,1 karata.

Najskuplji iphone na svetu – zlato, dijamanti i… koža

Kutija za ovaj papreno skupi, jedinstveni iphone, izrađena je od mešavine granita i zlata, pri čemu je unutrašnji deo obložen kožom, kako se fine obline ovog iphona ne bi oštetile. Ukupna težina ove kutije iznosi 7 kilograma!

Ogradićemo se odmah – ovo je bio najskuplji iphone na svetu onog momenta kada smo pisali ovaj tekst. Nismo sigurni da je on to i dalje u momentu vašeg čitanja. Znate kako to već ide – teško je pratiti razvoj tehnologije, a posebno ove napravljene samo za pojedine.

Još zanimljivosti iz ludog vrlog sveta pogledajte na stranici – Ludi svet.