Najbolji Etno restoran u Novom Sadu

Najbolji Etno restoran u Novom Sadu

Etno restoran Stara pesma mesto je gde se okupljaju  ljubitelji domaće kuhinje i jela spremljena po starim tradicionalnim receptima. Smešten je u samom srcu Novog Sada u ulici velikih događanja Zmaj Jovina br. 21, u pasažu na prvom spratu. U ovom restoranu nekako je sve domaćinski, svaki gost dočekan je sa osmehom, a savet oko izbora hrane uvek možete dobiti od domaćina ili konobara.

U Staroj pesmi provode se sve generacije, jer za dobar štimung zadužena je odlična muzika tamburaša i muzičkih bendova. Ovde se traži mesto više …. Kada gosti dođu u naš grad obično traže restoran sa dobrom i ukusnom domaćom hranom i pićem. Naš izbor je  Etno restoran Stara pesma sa enterijerom koji oživljava duh starih vremena.

Ambijent Etno restorana

Ambijent koji oživljava tradiciju Etno restorana

Ambijent Etno restorana napravljen je tako, da bi svaki gost osetio miris davnih vremena i mnogima otvorio sećanja iz detinjstva.  Tu se nalaze predmeti koji krase i daju autentičnu atmosferu ovom restoranu. Drveni stolovi i stolice, drvene police i nameštaj ukrašen sa heklanim miljeima, knjige i stara pisaća mašina. Kompletan ambijent upotpunjuje muzika starih pesama i izvođača, a iz kuhinje širi se miris prave domaće hrane, napravljene po starim “bakinim receptima”.

Gurmanski kutak Etno restorana

Gurmanski kutak Etno restorana Stara pesma

Želja da se sačuva od zaborava lepota starog domaćinstva, i želja da se zadrži savršen ukus i miris domaće hrane, bili su osnovna ideja Etno restorana Stara pesma.

U autentičnom ambijentu restorana, gurmani mogu da uživaju u dobroj sarmi, kuvanoj papriki, dobroj krompirači, neizbežnom pasulju, ukusnoj “bakinoj” supi … ili možda pravoj ribljoj čorbi. Sladokusci ostaće bez daha, jer ovde se pripremaju knedle sa šljivama, štrudla sa makom i orasima, domaća lenja pita sa jabukama, pita sa sirom i još mnogo toga.

Za ljubitelje dobre “kapljice”  služi se domaća rakija i vino.

Organizacija raznih proslava

Organizacija proslava, važnih događaja i nezaboravnih trenutaka

U Etno restoranu Stara pesma, možete organizovati: rođendane, krštenja, svečane večere i drugo. U prijatnom ambijentu, uz hranu spremljenu po domaćoj recepturi uz čašu kvalitetnog vina i muziku tambuaša i muzičkih bendova možete organizovati poslovni ručak zatvorenog tipa i krsnu slavu. Po dogovoru pripremaju se posna i mrsna jela.

Svake subote uz odličan meni i muziku možete se fantastično provesti.

Stara pesma je restoran sa dušom, jer mnogi koji su bar jednom ovo mesto posetili, pozitivna energija kojom zrači, čini da se gosti ponovo vraćaju. Etno restoran Stara pesma sa punim pravom nosi naziv NAJBOLJI RESTORAN U NOVOM SADU.

Više informacija kao i kontakt telefon pogledajte na prezentaciji Etno restoran Stara pesma Novi Sad.