Najbolji biljni preparat protiv nesanice

Najbolji biljni preparat protiv nesanice

Proizvođač dijetetskih suplemenata Anafarm d.o.o. Beograd, svojim korisnicima predstavlja novi biljni preparat za  smirenje i bolji san VALERIJANA sa MATIČNJAKOM u obliku kapsula biljnog porekla.

Valerijana

Valerijana je biljka koja se prvenstveno koristi za ublažavanje nesanice, jer omogućava čvrst i prijatan san. Nakon spavanja ne izaziva mamurluk poput nekih farmaceutskih sredstava za spavanje. Pored umirujućeg delovanja ova biljka uklanja napetost i uzrujanost i ublažava depresiju. Zbog umirujućeg delovanja još od 19. veka koristi se kao prirodan sedativ.

Valerijana vam moće pomoći i kod glavobolje i migrene, a može ublažiti bolove i upalu u zglobovima i kostima.

valerijana

Matičnjak

Zbog svog karakterističnog i prijatnog mirisa matičnjak podseća na limun, u narodnoj medicini poznat je pod imenom “limun trava”. Ona je jedna od retkih biljaka koja se istovremeno koristi kao lek, miris, ukras i začin.

Matičnjak se preporučuje u lečenju depresije, menstrualnih tegoba, hipohondrije, nadutosti, grčeva u crevima želudačnih tegoba. U narodnoj medicini matičnjak je poznat po smirujućem dejstvu jer leči noćna lupanja srca, jača srce i čisti krv, veoma blago širi periferne krvne sudove i snižava pritisak.

Maticnjak

VALERIJANA SA MATIČNJAKOM tradicionalni je biljni preparat za smirenje koji sadrži efikasnu kombinaciju visokokvalitetnih suvih ekstrakata korena valerijane i lista matičnjaka u delotvornim dozama. Koristi se za ublažavanje simptoma stresa,  nervne napetosti i poremećaja spavanja.

Pakovanje i sastav: 20 kapsula biljnog porekla. Jedna kapsula sadrži:

  • 175 mg suvog ekstrakta korena Valerijane
  • 200 mg suvog ekstrakta lista Matičnjaka

Najznačajnija komparativna prednost našeg preparata su kvalitet suvog ekstrakta i delotvornost doza.

Način upotrebe: Odrasli: 1 do 2 kapsule dnevno, po potrebi. Kod poremećaja sna kapsule uzeti sat vremena pre spavanja.

Više o dijetetskim suplementima možete saznati na onlajn prezentaciji Proizvođač dijetetskih suplemenata Anafarm doo Beograd.

Sajt:http://www.anafarm.org/