Nagradna igra – osvojite časove muzike za decu i odrasle

Nagradna igra – osvojite časove muzike za decu i odrasle

Učestvujte u našoj nagradnoj igri i osvojite jednu od četiri nagrade – muzičke radionice za decu ili časove kavira ili pevanja! Nagradna igra traje do 11. maja u 23h, a objavljivanje dobitnika je 12. maja. Nagradnu igru koja za cilj ima približavanje umetnosti i muzike svakoj porodici organizuju VirtualniGrad i Centar za muzičko obrazovanje Muzika, Novi Sad.

Škola muzike Novi Sad

Ovog maja, nagrađujemo vas sledećim nagradama:

  • Muzičke radionice za decu uzrasta 3 do 7 godina, jednom nedeljno (subotom od 9.30) – tri nagrade
  • Časovi kavira ili pevanja (po izboru), 1 mesec, 2 puta nedeljno  – jedna nagrada

Muzičke radionice za decu

Muzičke radionice za decu namenjene su mališanima koji tek otkrivaju čarobni svet muzike, a uzrasta su od 3 do 7 godina. Najmlađi će na adekvatan način naučiti osnove muzike, uživajući u pevanju, taktovima i ritmu i dobiti sjajnu osnovu ukoliko budu želeli da se ozbiljnije bave muzikom.

Časovi klavira

Bez obzira na to da li ste ikada ranije svirali klavir ili ne, ukoliko postoji želja ili potreba za tim, Muzika je tu da od vas ili vašeg deteta napravi pijanistu koji će zaista umeti i voleti da svira na ovom očaravajućem instrumentu. Na raspolaganju su časovi klavira za decu i odrasle

Kurs klavira za decu i odrasle je individualan, prilagođen svakom polazniku ponaosob, bez obzira na nivo znanja. Termini su prilagođeni vašim radnim obavezama, te se časovi mogu održavati i uveče i vikendom.

Časovi pevanja

Časovi pevanja namenjeni su svima koji vole da pevaju, bez obzira na to da li su se ikada time bavili ili ne. Volite da pevate, ali se nikada niste imali stručnu podršku? Imate iskustva u pevanju ali želite da svoje umeće usavršite? Muzika će vam pružiti kurs pevanja koji će vaš glas uvežbati tako da se iz njega izvuče maksimum.

Časovi pevanja za decu i odrasle se održavaju individualno, prilagođeni su svakom polazniku ponaosob, bez obzira na nivo znanja. Termini su prilagođeni vašim radnim obavezama, te se časovi mogu održavati i uveče i vikendom.

Uslove učešća u ovoj nagradnoj igri pronaći ćete na našoj Fejsbuk stranici.

Oba nagrade daruje muzička škola Muzika, a više o ovoj školi, kao i ostalim vrstama obuka koje se tu mogu pohađati, pogledajte na onlajn prezentaciji Centar za muzičko obrazovanje Muzika – škola muzike Novi Sad.