Nagradna igra – delimo ukusne hrono specijalitete

Nagradna igra – delimo ukusne hrono specijalitete

Igrajte se sa nama i osvojite hrono hleb, hrono keksiće sa čokoladom ili paket projica i mini sendviča! Nagradna igra traje do ponedeljka, 27. marta 2017. godine, u 23h, a proglašenje dobitnika će biti u utorak, 28. marta. Organizatori nagradne igre su portal VirtualniGrad i radionica za hrono peciva Marin svet, a povod je istovremena proslava rođendana vlasnice radionice Marije Maran Noćajac i 3. rođendana same radionice.

Nagradna igra - delimo ukusne hrono specijalitete

Delimo ukusne hrono specijalitete

Hrono ishrana je postala veoma popularna, jer je izuzetno blagotvorna za zdravlje i prioja ljudskom organizmu. Pomoću nje se mogu dostići odlični rezultati u oslobađanju viška kilograma i brojnih drugih problema. U radionici Marin svet nastaju kvalitetni i ukusni hrono zalogaji, kao i pecivo iz klasičnog asirtzimana, a ovog puta će 3 naša pratioca obradovati sledećim nagradama:

  • Marin hleb (1kg) – hrono hleb od kombinacije speltinog, raženog i ječmenog brašna, psilijuma i semenki
  • Paketić hrono keksića sa komadićima domaće čokolade
  • Mix paket projica sa sirom i mini sendviča – iz običnog asortimana

Uslove učešća u ovoj nagradnoj igri pronaći ćete na našoj Fejsbuk stranici.

Više o ovoj radionici koja je darodavac aktuelne nagradne igre, kao i ostalim đakonijama koje ovde možete naručiti, pogledajte na onlajn prezentaciji Marin svet – radionica za hrono peciva i mini koktel peciva Novi Sad.