Muzika je deo nas – Naučite da svirate i pevate

Muzika je deo nas – Naučite da svirate i pevate

Muzika je nešto što oplemenjuje našu svakodnevnicu, pa se često uz tihu muziku i lake note nekog instrumenta, osećamo lepo i prijatno.

Bez obzira da li ste se nekad bavili muzikom ili niste, volite da pevate, želite da vaše dete nauči da svira klavir ili gitaru, vama su potrebni časovi muzike. U Novom Sadu u samom centru grada nalazi se Centar za muzičko obrazovanje Muzika.

U prijatnom ambijentu ove privatne škole, u učionicama sa instrumentima odvija se instrumentalna nastava namenjena svim uzrastima i nivoima znanja. Pored instrumentalne nastave, polaznicima centra organizovane su različite muzičke radionice kao i škola pevanja.

Nakon završenih kurseva muzike polaznici dobijaju sertifikate, a postoji mogućnost učenja na srpskom i englesom jeziku.

Muzicka radionica Centar Muzika

Solfeđo i teorija muzike

U Centru Muzika organizovani su časovi solfeđa i časovi teorije muzike. Časovi se održavaju individualno za decu i odrasle, a prilagođeni su svakom polazniku ponaosob, bez obzira na nivo znanja.

Po dogovoru i onako kako vama odgovara, časovi se prilagođavaju vašim obavezama, pa se mogu održavati uveče i vikendom.

Škola pevanja

Škola pevanja namenjena je svim uzrastima. Onima koji žele da pevaju, ili oprobaju svoje izvođačko i glasovno umeće, oni koji se amaterski ili profesionalno bave muzikom, pa im je potrebna stručna podrška i usmerenje.

U Centru Muzika možete odabrati školu pevanja za decu i školu pevanja za odrasle.

Skola pevanja

Škola klavira

Škola klavira prilagođena je svakom polazniku ponaosob, bez obzira na nivo znanja. Časovi su individualni, a jedan čas traje 45 minuta, od čega je 30 minuta paktične nastave, a 15 minuta teorijskog dela.

Na raspolaganju su: časovi klavira za decu i odrasle i čaosvi klavira za početnike, ione koji već imaju muzičko znanje.

Škola gitare

Škola gitare namenjena je svima onima koji znaju da sviraju ili žele da nauče da sviraju. Čas gitare traje 45 minuta od toga je 30 minuta praktične nastave, a 15 minuta teorijski deo.

Skola klavira

Centar Muzika često nastupa na raznim manifestacijama u gradu, priredbama i festivalima, te članovi centra imaju priliku da pokažu šta su naučili.

Vlasnik i idejni tvorac škole je Tina Damjanović, diplomirani muzički pedagog, profesor solfeđa i muzičke kulture. Pored nje u Centru Muzika, rade i njeni najbliži saradnici sa znanjem i iskustvom u domenu muzike.

Posetite prezentaciju Centar za muzičko obrazovanje Muzika i saznajte više o samoj školi, kursevima i muzičkim radionicama kao i kontakt telefon.

Sajt: https://centarzamuzickoobrazovanjemuzika.weebly.com/