Mezoterapija – tretman lica – Sensi Skin studio

Mezoterapija – tretman lica – Sensi Skin studio

Tokom godina koža gubi mladalački izgled i sjaj. Kako starimo koža se menja gubi elastičnost i postaje naborana. Da li ste razmišljali o ublažavanju bora i podmlađivanju lica? Veoma popularan tretman u kozmetici koji se sve češće koristi u podmlađivanju kože lica je mezoterapija. Ovaj tretman lica iodlična je prevencija u borbi protiv starenja, kao i odličan dodatak redovnoj nezi i tretmanima podmlađivanja i mladolik izgled.

Kozmetički salon Sensi Skin u Novom Sadu, tu je da vam ponudi pregršt savremenih tretmana, namenjenih vašoj lepoti i zdravlju. U salonu koriste se isključivo vrhunski profesionalni preparati svetskih brendova a salon vodi Nataša Burka, kozmetičar sa timom koji čine školovani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom. Zakažite termin na kontakt telefon 065 33 38 338, Vojvode Bojovića  5A Novi Sad.

Mezoterapija Sensi Skin Studio

Šta je mezoterapija?

Mezoterapija je procedura kojom se u kožu ubrizgava koktel koji sadrži hijaluronsku kiselinu koja u koži vezuje vodu i intenzivno hidrira kožu. Zahvaljujući dodatnim vitaminima, mikroelementima, aminokiselinama, koktel brzo i efikasno regeneriše kožu, popravlja elastičnost i tonus i redukuje bore.

Mezoterapija je odlična za umornu kožu lica. Osim što poboljšava elastičnost kože, može da smanji sitne bore, tonira kožu, hidrira je, ukloni tamne podočnjake, jača zidove kapilara.

Prednost mezoterapije:

  • To je prirodan, neinvazivan metod podmlađivanja kože
  • Koža dobija vitamine, hijaluronsku kiselinu i hranljive sastojke koji joj nedostaju
  • Ka postaje glatka i hidrirana
  • Efekat je brz i dugotrajan
  • Sitne bore nestaju, duboke ore se manje vide

Za koje delove tela može da se koristi mezoterapija?

Mezoterapija se može koristiti za sve delove tela:

  • Mezoterapija kože lica, vrata, dekoltea, šaka i podočnjaka
  • Mezoterapija tela: ovom metodom može se rešiti problem celulita, viška masnih naslaga i problem strija.
  • Mezoterapija kose: smanjuje se opadanje kose i podstiče se rast nove, a postojeća kosa postaje kvalitetnija.

Koliko traje tretman mezoterapije?

U proseku tretman mezoterapje lica, vrata i dekoltea traje oko 60 minuta, a blago crvenilo i tragovi uboda nestaju za nekoliko sati. Nakon prvog tretmana vide se rezultati jer koža dobija ujednačen ten, manje se vide bore, a koža vremenom postaje zategnutija i kvalitet kože je značajno poboljšan.