Mesto gde čarolija postaje stvarnost

Mesto gde čarolija postaje stvarnost

Kada odlučite da organizujete događaj koji se pamti za ceo život, pored izbora svečane sale i odabira venčanice, posebnu pažnju zauzima izbor svadbene torte. Ukusi su različiti a ponuda je velika. Ali, svi znamo da mladenačka torta mora biti neodoljivog izgleda i ukusa.

Svadbena torta

Dan venčanja je najsretniji trenutak u životu dvoje ljudi. Kruna svadbene večeri je mladenačka torta, te se ona bira sa puno pažnje i ljubavi. Svaki detalj mora biti prilagođen celokupnom stilu svadbene ceremonije.

Prilikom odabira svadbene torte, obično se ona usklađuje sa bojom venčanice, izgledom svečane sale i mnogim drugim važnim i zanimljivim detaljima. Nekome je važno da torta za mladence bude na dva ili tri sprata, okrugla ili kockasta,  sa puno detalja i ukrasa a neko želi da ona bude jednostavna ali lepo ukrašena. Dakle ukusi su različiti!

Poslastičarnica Slađana iz Novog Sada, svim sadašnjim i budućim mladencima nudi širok izbor fantastičnih svečanih torti. Kada bi trebali da odaberete neku koja vam  se najviše dopada, verovatno to ne biste mogli da učinite. Privući će vam pažnju ona čokoladna sa divnim belim cvetom, na sprat sa prelepim fondan ukrasima, sa čokoladnim kuglicama, voćna …..

Uvek elegantne i za oko primamljive a na zalogaj veoma ukusne, ponosno nose svoju priču. Za njihov izgled uloženo je puno ljubavi i truda. Izrađuju se od kvalitetnog materijala bez dodatnih boja i aditiva. A za izgled torte svakako glavnu ulogu igra i sama dekoracija koja se izrađuje od crne i bele čokolade, šlaga i fondan mase. Sve svečane torte u Poslastičarnici Slađana rade se ručno.

Dečije rođendanske torte

Za svako dete proslava rođendana oduvek je bio najsvečaniji trenutak. Ono što svaki rođendan čini posebnim je sigurno i rođendanska torta koja mora biti jedinstvena i neodoljiva.

Obično mališani za svaki svoj rođendan imaju posebnu želju ili zamisao o izgledu rođendanske torte. Uglavnom su to najomiljeniji junaci iz crtanih filmova, ali neretko se desi i da dete poželi tortu sa simbolima sporta, kućnog ljubimca i drugih omiljenih likova.

Sve što dete zamisli u obliku rođendanske torte radionica za izradu torti i kolača Slađana ispunjava želje, te njihove kreacije budu toliko verne da prosto ne poverujete da je u pitanju torta!

Svaki rođendan dobija na čaroliji, jer njihove slatke kreacije izgledaju toliko nestvarno i lepo.

Dečije rođendanske torte su kao iz snova pa za veoma kratko vreme osvoje i najmlađe i one starije. Jednako su čarobne torte za dečake i šarene i nežne torte za devojčice. Poslastičarnica Slađana ispunjava želje vašim mališanima pa oni ostanu fascinirani izgledom torte u obilku crtanog junaka, dinosaurusa, vile i princeze …

Izrada torti obavlja se po domaćim receptima. Sve je ručno rađeno i pravi se od kvalitetnih i prirodnih sastojaka, bez veštačkih aroma i aditiva. Veliki broj dekoracije izrađuje se od crne i bele čokolade i šlaga, te je ona jestiva i ukusna.

Poslastičarnica Slađana biće vaša dobra vila i svaku vašu želju i zamisao pretvoriće u fascinantnu i neodoljivu tortu jer je ovo mesto gde čarolija postaje stvarnost!

Detalje o celokupnoj ponudi kao i kontakt poslastičarnice, pronaći ćete na onlajn prezentaciji Poslastičarnica Slađana – izrada torti, kolača i peciva Novi Sad.

Sajthttp://www.poslasticarnicasladjana.rs/kolaci/