Medicinski pedikir – Sensi Skin studio za negu lepote

Medicinski pedikir – Sensi Skin studio za negu lepote

Leto je vreme kada nosimo otvorenu obuću pa su naša stopala više izložena pogledima, te je od presudne važnosti da izgledaju lepo i negovano. Svaka dama vodi računa o stopalima, ali da bi ona zaista zablistala i zadovoljila naša očekivanja moraju da budu adekvatno i pravilno negovana.

Da biste bile ponosne na svoja stopala i rado ih pokazivale umesto da ih skrivate, odvojite malo vremena i posetite Sensi Skin studio za negu lepote u Novom Sadu i uradite medicinski pedikir stopala. Tretman zakažite na kontakt telefon 065 33 38 338, Vojvode Bojovića  5A Novi Sad.

Sta je medicinski pedikir

Šta je medicinski pedikir?

Bez obzira koje je godišnje doba, vaša stopala uvek trebaju da budu negovana. Za Vašu potpunu negu stopala medicinski pedikir daje sjajne rezultate. On ne podrazumeva samo estetsku negu stopala već i dodatno uklanjanje problema kao što su:

  • Urasli nokti
  • Žuljevi
  • Kurje oči
  • Lečenje gljivica na koži i
  • noktima

Zašto vam je potreban baš medicinski pedikir?

Ova vrsta pedikira je izuzetno važna ukoliko ste na vašim stopalima primetili žuljeve, kurje oči, izuzetno neprijatan problem sa urastanjem noktiju, zanoktice ili gljivična obolenja noktiju. Rešite se ovih neprijatnih pojava tretmanom medicinskog pedikira, jer će posle ovog tretmana vaša stopala ne samo biti lepša, nego ćete se i vi osećati bolje i poletnije.

Kako izlečiti posledice gljivičnog oboljena nokta?

Nedostatak nokatne ploče usled neke traume ili kao posledica gljivičnog oboljenja, danas se vrlo lako rešava protetikom nokta.

I ne zaboravite da vaša stopala nose teret svih godine vašeg života, zato ih negujte i posvetite im punu pažnju!