Mašine za hemijsko čišćenje – PopS doo

Mašine za hemijsko čišćenje – PopS doo

Firma PopS je već dugi niz godina ekskluzivni zastupnik najpoznatijih brendova za hemijsko čišćenje i pranje u Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Makedoniji. Izbor prave mašine za hemijsko čišćenje koja će zadovoljiti potrošače je veoma važno, posebno ukoliko u posao hemijskog čišćenja ulazite kao početnik.

Hemijsko čišćenje i bojenje odeće PoopS  pružiće vam sve što vam je potrebno za hemijsko čišćenje kao i nabavku mašine za hemijsko čišćenje.Saznajte više na kontakt telefon  021 63 67 645, 063 28 68 71.

Detaljnije informacije potražite na sajtu Pop S www.tgovina.pops.rs

Firbimatic

Mašine za hemijsko čišćenje proizvođača Firbimatic

Firma Firbimatic je poznati svetski lider i ima najširi asortiman mašina za hemijsko čišćenje. Posebno su ponosni na promociju tehnologija koje unapređuju čovekovu okolinu i zadovoljavaju sve najstrože ekološke standarde.

Mašine za hemijsko čišćenje se proizvode za dva velika segmenta:

  • Hemijsko čišćenje tekstila i
  • Hemijsko čišćenje metalnih proizvoda

Firbimatic proizvodi najširi spektar mašina za hemijsko čišćenje za rad sa klasičnim i alternativnim otapalima. Obzirom da je proizvodni program veoma širok, prilikom nabavke mašine za hemijsko čišćenje, dobićete osnovne tehničke podatke o modelima koji se najčešće prodaju, kao i kompletnu informaciju za bilo koji drugi kapacitet, model i tečnost.

Firma PopS svakom svom kupcu pruža usluge isporuke mašine za hemijsko čišćenje direktno do adrese kupca. Uz kupovinu mašine za čišćenje obučeni majstori obaviće instalaciju opreme uz garanciju i održavanje van garantnog roka. Takođe, dobićete besplatnu obuku, savetovanje i logistiku u prvoj godini rad.