Mašine za hemijsko čišćenje – POP S Oprema za hemijske čistione

Mašine za hemijsko čišćenje – POP S Oprema za hemijske čistione

Izabrati novu mašinu za hemijsko čišćenje koja će zadovoljiti potrošače a vas plasirati na tržište najboljih firmi za hemijsko čišćenje i pranje nije ni malo lak posao. Izbor prave mašine za hemijsko čišćenje je veoma važno, posebno ukoliko u posao hemijskog čišćenja ulazite kao početnik.

Firma POP S je već dugi niz godina ekskluzivni zastupnik najpoznatijih brendova za hemijsko čišćenje i pranje u Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Makedoniji. Sve što vam je potrebno za hemijsko čišćenje i nabavku opreme možete pozvati kontakt telefon 011 66 68 685, 060 02 86 050, tehnički servis 063 28 69 95.

Detaljnije informacije potražite na sajtu Pop S www.tgovina.pops.rs

Mašine za hemijsko čišćenje proizvođača Firbimatic

Firma Firbimatic je poznati svetski lider i ima najširi asortiman mašina za hemijsko čišćenje. Posebno su ponosni na promociju tehnologija koje unapređuju čovekovu okolinu i zadovoljavaju sve najstrože ekološke standarde.

Mašine za hemijsko čišćenje se proizvode za dva velika segmenta:

  • Hemijsko čišćenje tekstila i
  • Hemijsko čišćenje metalnih proizvoda

Firbimatic proizvodi najširi spektar mašina za hemijsko čišćenje za rad sa klasičnim i alternativnim otapalima. Obzirom da je proizvodni program veoma širok, prilikom nabavke mašine za hemijsko čišćenje, dobićete osnovne tehničke podatke o modelima koji se najčešće prodaju, kao i kompletnu informaciju za bilo koji drugi kapacitet, model i tečnost.

Firma POP S svakom svom kupcu pruža usluge isporuke mašine za hemijsko čišćenje direktno do adrese kupca. Uz kupovinu mašine za čišćenje obučeni majstori obaviće instalaciju opreme uz garanciju i održavanje van garantnog roka. Takođe, dobićete besplatnu obuku, savetovanje i logistiku u prvoj godini rad.

Nabavite mašine za hemijsko čišćenje, opremu i hemikalije u Pop S-oprema za hemijske čistione!