Masaža zlatom

Proleće je pravo doba da preduzmete nekoliko konkretnih mera koje će vam pomoći da se i ovog leta u kupaćem kostimu osećate fantastično. Višak kilograma nikako ne ide uz lepo vreme i oskudniju odeću. Ravan stomak i zategnuta koža san su svake žene. Aluna Ultra Beauty Centar u ponudi ima tretmane tela za sve dame i gospodu koji drže do sebe.

Masaža zlatom, Aluna salon lepote

Uz pravilnu ishranu i fizičku aktivnost, Aluna je za Vas osmislila tretmane tela koji razgrađuju masne naslage i one naslage što učvršćuju strukturu kože i podstiču izlučivanje toksina. Svi ovi tretmani, u kombinaciji sa blagom masažom, prilikom nanošenja preparata poboljšavaju cirkulaciju i umanjuju zadržavanje vode u telu. Ne zaboravite da konzumirate dnevno osam čaša vode, sveže voće ima veoma važnu ulogu, a naročito ananas, koji podstiče razlaganje masti u organizmu.

Pikaso je rekao: Ko želi da nešto nauči naći će način, ako to ne želi, naći će izgovor. To se može primeniti i na sve druge aktivnosti u životu, pa i na borbu protiv celulita. Kada je potrebno da brzo i efikasno postignete dobre rezultate, imate izbor tretmana tela (hladni,topli), tretman za grudi i masažu zlatnim uljem. Ovim tretmanima prvo se rešava problem oticanja nogu, nakon nekoliko nedelja postiže se željeno smanjenje obima struka, manji konfekcijski broj, vidno zategnuta i negovana tretirana regija. Programi i tretmani tela nisu sezonska stvar, kao ni celulit, jer su tretmani potreba u toku cele godine.

Masaža zlatom, Aluna salon lepote

Golden touch masaža – dodir zlata za Vašu lepotu.

Baš ste zlatni! Ako Vam je neko izgovorio ovu rečenicu, to je iz dva razloga, ili ste vrlo dobra osoba, ili ste bili na Golden touch masaži u Aluna Ultra Beauty Centru. U davnim vremenima zlato su nazivali eliksirom života. Golden touch masaža se radi sa uljem od 24-karatnog zlata i traje 60 minuta. Ulje učinkovito revitalizuje i omekšava kožu, idealno je za detoksikaciju, tonifikaciju i regeneraciju, a krajnji efekat je podmlađena koža. Masaža zlatnim uljem osim obnavljanja i podmlađvanja kože, zlato(aurum), samo po sebi ima sposobnost da leči depresivna stanja, glavobolju, bolesti srca, artritis, kao i bolesti vezivnog tkiva. Zlato odgovara svim onim ljudima koji su aktivni, idealistima i koji sebi postavljaju visoke ciljeve.

Ako ste zainteresovani za tretmane tela ili zlatnu masažu, posetite salon lepote Aluna.