Masaža – odmor za um i telo

Masaža – odmor za um i telo

Priprmite Vaše telo za leto, oslobodite se glavobolje, grčeva, nesanice i napetosti. Predahnite od užurbanog načina života, i prepustite se čarima masaže u Kozmetičkom salonu Bourjois. Priča o masaži počinje dodirom. Po nekim starim verovanjima, car Solomon je sačuvao do duboke starosti pronicljivost, gipkost uma i tela samo zahvaljujući svakodnevnoj masaži. U to nije teško poverovati zato što upravo savremena medicina potvrđuje da samo tri minute refleksnog delovanja na organizam mogu da zamene devedeset minuta pravog odmora, da povrate snagu i oslobode od stresa.

SLIKA 1

Masaža savršeno deluje na naše zdravlje i raspoloženje jer procedura od deset masaža:

  • poboljšava i ubrzava krvotok i limfotok
  • poboljšava elastičnost i regeneraciju kože
  • usporava i produbljuje disanje
  • opušta mišiće
  • podstiče probavu
  • ubrzava metabolizam
  • pospešuje izbacivanje štetnih materija iz organizma
  • smanjuje bol i napetost
  • deluje na unutrašnje organe

Kao krajnji rezultat značajno se poboljšava opšte stanje organizma, normalizuje se razmena materija i povećava imunitet.

Ljudima sa velikim umnim naporom specijalisti preporučuju odlazak na 7 do 10 masaža svakih 6 meseci, zbog poboljšanja krvotoka mozga, otklanjanja negativnog delovanja niskog pritiska i uspostavljanja normalne radne sposobnosti.

Kod žena procedura od desetak masaža dovodi do uspostavljanja hormonalnog balansa i olakšava predmenstrualne sindrome.

SLIKA 2

BABOR AYURVEDA WELLNESS MASAŽA

Ova očaravajuća masaža na sanskritu znači nauka života i potiče sa Himalaja. Bazirana je na tri vrste telesnih osobina ili dosa: VATA, PITTA I KAPHA. Različite aplikacije i uljane masaže pomažu balansiranju dosa, vraćaju energiju telu i umu i pomaže nam da usavršimo zadatke sa kojima se svakodnevno susrećemo.

Jedan od najvažnijih aspekata Ayurverde je eliminacija štetnih materija, jer u naše telo sto hiljada toksina koji se nalaze u spoljašnjem svetu ulaze putem kože i respiratornog sistema a neke unosimo i putem hrane koju jedemo. Kada se udruže sa usporenim metabolizmom naše telo skuplja sve više i više toksina i otpadnih materija.

Sa Babor Ayurveda Wellness masažom doživećete potpuni mir i relaksaciju. Kada se jednom dostigne balans uz obnovljenu snagu i energiju, lakše se podnosi naporna i stresna svakodnevica.

Neka masaža bude sastavni deo Vašeg života. Zakažite Vašu opuštajuću masažu uz predivna aromatična ulja, tihu muziku i prijatnu atmosferu u Kozmetičkom salonu Bourjois Novi Sad.

Sajt: http://www.kozmetickisalon.rs/