Letnja škola u Malom Genijalcu

Letnja škola u Malom Genijalcu

Nema škole dva meseca i vaša deca se kod kuće bore sa dosadom. Za vreme letnjeg školskog raspusta većina roditelja se nalaze u nezgodnoj situaciji jer su njihova školska deca prepuštena sama sebi. Deca najčešće provode vreme sa bakom i dedom ili ostaju sama kod kuće. Međutim, deca su tako prepuštena sami sebi, televizoru, igricama, kompjuteru, tabletu.

Većina dece bez osmišljenog slobodnog vremena znaju da provode sate na ulici, dečijem igralištu, a iz dosade često “upadaju” u razne nevolje. Zato je dobro unapred pripremiti plan za letnji raspust, osmisliti dečije slobodno vreme.

Kreativna radionica

Letnja škola u Malom Genijalcu

Ako imate decu školskog uzrasta od 1. do 4. razreda i ne znate čime da ispunite njihovo slobodno vreme tokom predstojećeg letnjeg raspusta,  u edukativnom dečjem centru Mali Genijalac organizuje se Letnja škola za decu.

Letnja škola trajaće od 12. juna do 31. avgusta 2018.godine, radno vreme je od 7.30 do 17 časova, što podrazumev 9 časova organizovanih aktivnosti. i sve to:

  • BEZ kompjutera
  • BEZ telefona
  • BEZ tableta
  • BEZ igrica
  • BEZ televizije

Letnja skola

Kako izgleda letnja škola za decu?

Letnja škola za decu u edukativnoj radionici Mali Genijalac, osmišljena je tako da radionice nateraju decu da zamišljaju, razmišljaju, da se sete svega što su usput čuli videli, da se sete i onoga što nisu ni znali da znaju, da klasifikuju, da grupišu i analiziraju … Pitate se šta?! SVET OKO SEBE !!!!

Edukativni deo – koji se sastoji od obnavljanja školskog sadržaja i  obuka za đake “Nacrtaj lekciju”

Časovi francuskog jezika – u toku nedelje održaće se po 3 časa francuskog jezika.

Kreativne stvaralačke radionice – gde deca na kreativan i zabavan način usvajaju nove sadržaje.

Zabavne aktivnosti – šah, pikado, Activity, Uno, kvizovi, slagalice, i igre u jednom od najlepših gradskih parkova koji je u neposrednoj blizini

JER OVOG LETA EKRANI SU POTPUNO OUT!!!

Kreativne stvaralacke radionice

Dakle, letnja škola vam rešava čuvanje dece tokom leta, a ujedno i kvalitetno popunjavanje njhovog slobodnog vremena. Uz to, deca dobijaju pažnju stručnog kadra, ali i društvo vršnjaka, zabavljaju se, a usput uče nove, zanimljive stvari. Iz Malog genijalca poručuju:

Pokrenućemo lavinu ideja i stvaralačkih misli kako bismo dolazili do rešenja svih PROBLEMSKIH ZADATAKA koje je Mali Genijalac pažljivo skupljao i čuvao za raspust. Svaki vaš dan biće pažljivo, kreativno, edukativno i interesantno osmišljeno, a sve to uz dobru energiju, ideju i srećan dečji osmeh!!!

Casovi francuskog jezika

Prostorije su opremljene planski za decu nižeg školskog uzrasta i prilagođene njihovim potrebama.

Prijave su u toku! Obezbedite mesto za svog školarca i javite se na Mali Genijalac Produzeni boravak Novi Sad, Futoška 74, kontakt telefon 060 30 03 092.