Laboratorijska analiza od kuće

Laboratorijska analiza od kuće

Vi ili član Vaše porodice ste sprečeni da izađete iz kuće, a hitno su Vam potrebne neke laboratorijske analize? Nema problema. Bilo da je napolju hladan, snežan dan ili nekod od Vaših ukućana sprečava bolest, pomoći će Vam terenska služba medicinske laboratorije Lin Lab, koja obavlja kućne posete na Vaš poziv, od 7-20 časova radim danom i subotom 7-15 časova, u Novom Sadu i okolini. Dakle, laboratorijska analiza od kuće dostupna je svima.

Kućne laboratorijske analize, Lin Lab

Svi testovi iz udobnosti vašeg doma – Laboratorijska analiza od kuće

Ova usluga se naplaćuje u zavisnosti od udaljenosti Vašeg stana od Lin Lab laboratorije.

Medicinska laboratorija Lin Lab obavlja sve vrste laboratorijskih analiza, pa čak i one koje se retko gde obavljaju, kao što su analiza bubrežnog kamenca, test na tuberkulozu, test intolerancije na hranu i mnoge druge. Kod njih ćete, takođe, uvek naići i na aktuelne akcije i popuste.

Nabrojaćemo samo neke od usluga koje se tamo obavljaju:

  • bakteriološki brisevi i pregledi, kao što su bris grla i nosa, oka i uha, bris rane, urinokultura, vaginalni  i cervikalni bris itd.
  • brzi testovi, kao što su urotest, urea, adeno virus, papanijkolau i dr.
  • alergološki testovi
  • testovi na viruse
  • biohemijske analize, kao što su KKS, leukociti, vreme krvarenja i koagulacije, OGTT itd.
  • imunološke analize i testovi

Dakle, ukoliko Vam ikada bude trebala laboratorijska analiza krvi, urina ili neki test ili bris, a komplikovano Vam je da izlazite iz kuće, setite se da Lin Lab obavlja i laboratorijsku analizu od kuće, vaše doma. Sve detalje o ovoj laboratoriji i svim analizama koje vrše, pronaći ćete na prezentaciji Medicinska laboratorija Lin Lab.

Spisak svih laboratorija pogledajte na portalu Ordinacije.Info.