Kraljevski piling za lice – Sensi Skin Studio za negu lepote

Kraljevski piling za lice – Sensi Skin Studio za negu lepote

Po dolasku u kozmetički salon u nedoumici ste koji tretman da odaberete koji bi vašem licu najviše prijao. Naravno, konsultacije sa kozmetičarem su veoma važne i ne mojte puno razmišljati ukoliko vam preporuči kraljevski piling za lice.

Da li vam zvuči zanimljivo? Ako imate bilo kakvih nesavršenosti, onda je kraljevski piling lica odličan za vas i vaše lice koje će nakon tretmana jednostavno zablistati. Zakažite kraljevski piling za lice u kozmetičkom salonu Sensi Skin Studio na kontakt telefon 065/33 38 338.

Kraljevski piling lica e1643405109593

Kraljevski piling za lice

Kraljevski piling lica je poseban jer vam daje sve ono za čim vaše lice vapi. Zovu ga i piling bez pilinga, jer ima savršeno dejstvo na epidermalni sloj kože bez vidljivog ljušćenja i perutanja.

Ako imate bilo kakvih ne savršenosti, onda je kraljevski piling lica odličan za vas i vaše lice koje će posle tretmana zablistati.

Šta sadrži kraljevski tretman?

Kraljevski tretman sadrži kombinaciju kiselina i drugih aktivnih supstanci neophodnih za dublje prodiranje samog pilinga gde se ubrzava produkcija kolagenih i elastičnih vlakana.

Potpuno je bezbolan, javlja se blag osećaj peckanja tokom tretmana koji kratko traje.

Blago crvenilo može da se javi ali nestaje nakon 60 minuta, a koža je odmah nakon tretmana vidno sjajana, osvežena, ujednačenog tena.

Za dugotrajnije rezultate potrebno je uraditi seriju od 3-5 tretmana u razmaku od 7-10dana. Ukoliko je koži potrebno osveženje samo, može da se radi i zasebno.

Ovo je piling koji nije fotosenzibilan i može da se radi tokom cele godine uz ( naravno) korišćenje krema sa spf zaštitom.

Kraljevski piling za lice obuhvata ili dubinsko čišćenje lica i maske koje će poboljšati tonus koje i dati joj svežinu.