Kožni novčanici Iguana

Kožni novčanici Iguana

Kožni novčanici svakako su najelegantniji i najdugotrajniji novčanici koji postoje. Naravno, njihov izgled i funkcionalnost zavise od kvaliteta kože, preciznosti izrade, maštovitosti onog ko ih dizajnira… Obzirom da u novčaniku nosite ne samo novac, već i dokumenta, kartice, fotografije najmilijih, vizitkarte i verovatno brojne ceduljice, najbolje je da Vaš kožni novčanik bude zaista jak i kvalitetan.

Muški kožni novčanici, Iguana

Izrada i prodaja novčanika od kože

Izrada novčanika od kože je nešto u čemu Iguana može da Vam ponudi zaista izuzetan kvalitet. Obzirom da je njihova delatnost proizvodnja kožne galanterije, svi kožni proizvodi imaju prilično povoljne cene, pa se i prodaja novčanika obavlja po sjajnim uslovima.

U ponudi su muški novčanici klasičnog ili savremenog dizajna, kao i sofisticirani ženski novčanici, koji će oduševiti sve generacije pripradnica lepšeg pola.

Muški kožni novčanici

Muški kožni novčanici nisu samo detalj koji služi da se u njemu nosi novac. Oni su, pored primarne funkcije, odličan pokazatelj stila i ukusa. Obzirom da mnogi muškarci još uvek nose novčanik u zadnjem džepu pantalona, jasno je da njihov izbor moraju biti kožni novčanici koji će trajati i neće se pohabati od čestog korišćenja.

Muški kožni novčanici Iguana jaki su i otporni, a modeli raznovrsni. Odaberite muški novčanik koji je najviše u skladu sa Vašom ličnošću, zanimanjem i interesovanjima. Takav kožni novčanik će biti pokazatelj da ste osoba koja vodi računa o svim detaljima. I, zaboravite na džep pantalona, jer najsigurniji način za nošenje novčanika jesu muške kožne torbe, koje ćete takođe naći u Iguani.

Ženski kožni novčanici, Iguana

Ženski kožni novčanici

Ženski kožni novčanici neretko damama puno znače.  Oni predstavljaju pravu malu riznicu najvažnijih stvari, i često su odabrani u skladu sa torbom. Kada napravi pravi izbor, većina žena sa uživanjem uzima i otvara svoj novčanik, jer zna da on emituje poruku da je ona žena koja ume da odabere.

Ženski kožni novčanici Iguana nose dašak elegancije i snagu tradicije, ali i dovoljno modernog, da zadovolje urbane devojke. Dame će biti oduševljene modelima kožnih novčanika i izuzetno pristupačnim cenama.

Još ukoliko novčanik postane deo adekvatne ženske kožne torbe, Vi ste svoj outfit već uklopile. Ostalo su sitnice.

Novčanici muškinovčanici ženskimuške i ženske kožne torbe, ali i kožni kaiševi i ostala kožna galanterija, deo su Iguaninog asortimana, koji će obogatiti Vašu svakodnevicu.

Uštedite novac i ponesite upečatljiv stil, koji Vam donose kožni novčanici Iguana.