Kozmetika Algologie – tretmani od morske vode i algi

Kozmetika Algologie – tretmani od morske vode i algi

Poznato je da je kozmetika Algologie od morskih trava –  blagotvorna za kožu Francuska kozmetika na bazi algi i morske soli odnedavno je dostupna i u našoj zemlji, a u Evropi i svetu se već dugo primenjuje. pod imeonom AlgologieKozmetički tretmani na bazi morske vode i algi se, po izuzetno povoljnim cenama, obavljaju u salonu Bonne Etoile, u Novom Sadu.

Algologie kozmetika, salon Bonne Etoile
Kozmetika Algologie

Algologie kozmetika nalazi se 25 godina na francuskom i svetskom tržištu, a od juna 2014. godini i u Srbiji. Algologie laboratorija je locirana na, od UESKO-a zaštićenom mestu u Bretanji, blizu najvećeg polja algi u Evropi. Nauka se koristi da bi se dobilo najbolje iz prirode. Ova francuska kozmetika za lice se bazira na bazi morske vode u kombinaciji sa morskim travama.

Algo 3 Complex je sastojak preko 90% proizvoda. Zadužen je da zadovolji tri osnovne potrebe kože

  • remineralizaciju
  • hidrataciju
  • jačanje kože i zaštita od slobodnih radikala

Algologie proizvodi nemaju paraben, silikon, mineralna ulja, ftalate, propilen glikol, polietilen glikol.

Algologie proizvodi, salon Bonne Etoile
Algologie tretmani

Kozmetika Algologie koristi se za širok spektar tretmana:

  • Hydra plus tretman
  • Intens perfect skin
  • Vital anti-aging
  • Lift-lumiere
  • Intense perfect skin
Kozmetika od morskih algi
Hydra plus tretman

Ovaj kozmetički tretman se primenjuje bez obzira na godišnje doba, jer je koži stalno potrebno da bude hidrirana, a samim tim blistava i zdrava. Preporučuje se za sve tipove kože. Izuzetne osobine morskog pilinga sa mikročesticama, seruma koji je čaša vode za kožu i duple maske doprinose savršenom balansu u koži. Koža dobija jedrinu, vraća joj se svežina, blistavost i zdrav izgled.

Piling je napravljen od minerala i morskih algi koji su potrebni za pravilno funkcionisanje ćelija. Oni remineralizuju i obogaćuju kiseonikom. Marine lotion je 100% morska voda, koja se filtrira da bi se uklonili nepoželjni miroorganizmi koji su prirodno prisutni u moru. Sastav je sličan krvnoj plazmi.

Serum vraća vlažnost koži i povećava zalihe vode u epidermu.

Replenish maska gasi žeđ koži i vraća joj svežinu.

Algae Bouillie su samlevene sveže morske alge. Bogate su vitaminima A, D, C, E i K, mikroelementima, morskim solima. Naročito se preporučuju za umornu i devitaliziranu kožu.

Kozmetički salon Bonne Etoile, u Novom Sadu, mesto je na kojem možete obaviti tretmane Algologie kozmetikom, po veoma povoljnim cenama.

Bonne Etoile